Hava Durumu

Beşiktaş ve Galatasaray, Abdülkadir Parmak için savaşa tutuştu

Disiplinsiz davranışları nedeniyle Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Parmak için Beşiktaş ve Galatasaray harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, bir türlü ikna edemediği Dorukhan'dan vazgeçti ve yerine Abdülkadir'i getirmek istiyor. Galatasaray'da da Gedson ve Etebo kiralık, alternatif oluşturmak adına Terim, Abdülkadir Parmak için 'alınsın' dedi. İki kulübün de oyuncunun menajeriyle temasta olduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2021 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2021 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş ve Galatasaray, Abdülkadir Parmak için savaşa tutuştu

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın devre arası transfer döneminde Parmak'ı çok istediği ancak Trabzonspor yönetiminin oyuncuyu Galatasaray'a vermeye çalıştığı iddia edildi. Bu yüzden Parmak, sezonun ikinci yarısında kadroya giremedi.

TERİM ÇOK İSTİYOR

Fatih Terim'in yeni sezonda takımın başında kalması durumunda oyuncuyu istediği ve Trabzonspor'un kapısının tekrar çalınacağı belirtiliyor. Ancak Parmak'ın şu andaki tercihi Beşiktaş'tan yana.

DORUKHAN'LA ANLAŞILAMADI

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan ve bir türlü sözleşme imzalamayan Dorukhan Toköz yerine, Beşiktaş Yönetiminin ve Sergen Hoca'nın boşluğu Abdulkadir Parmak ile doldurmak istediği ve bu transferde ısrarcı olduğu vurgulanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.