Hava Durumu

Beşiktaş ve Galatasaray'ın istediği Ghezzal transferinde flaş gelişmeler!

Transfer döneminin en çok konuşulan ismi Rachid Ghezzal, Beşiktaş ve Galatasaray arasında adeta bir transfer savaşına yol açtı. Yıldız oyuncunun menajerinin ikili oynadığı iddiaları, tepkileri arttırdı. Son kez İstanbul'a gelerek transfer görüşmeleri gerçekleştirecek olan oyuncunun menajeri Anoir Fazuli için Ahmet Nur Çebi çok sert tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2021 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2021 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş ve Galatasaray'ın istediği Ghezzal transferinde flaş gelişmeler!

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren iki takım Galatasaray ve Beşiktaş, transfer çalışmalarında birden fazla aynı isme kancayı attı. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyon kadrosundaki başrol oyuncularından birisi ve gündemin en çok konuşulan isimlerden olan Rachid Ghezzal, transferinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

Ghezzal'ı transfer etmek isteyen Beşiktaş ve Galatasaray, oyuncuya son tekliflerini iletti. Ghezzal'ın menajeri Fazuli, transfer görüşmeleri yapmak için son kez İstanbul'a gelecek ve iki kulübü birden dinleyecek.

Rachid Ghezzal'a, Beşiktaş'tan daha yüksek bir teklif sunan Galatasaray, oyuncunun son kez Beşiktaş'la görüşmesini bekliyor. Beşiktaş ise yaptığı 3 yıllık kontrat, bonuslar ve 2.2 milyon euro'luk teklifini arttırmadan yeniden sunacak.

Cezayirli oyuncunun iki takım arasında teklif yapması beklenirken, transferin gelecek hafta belli olması bekleniyor.

A Spor'da yer alan haberde Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yöneticilerle yaptığı toplantıda Cezayirli yıldızın menajeri için; "Anlaşmamıza rağmen rakibi kullanarak iki kez fiyat arttırmalarını çok çirkin buluyorum." dediği ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.