Hava Durumu

Beşiktaşlı futbolcuya şok gözaltı

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Sezer Öztürk, bir gece kulübünde tartıştığı kişiyi darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2013 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2013 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaşlı futbolcuya şok gözaltı

Ortaköy'de bulunan Reina adlı gece kulübündeki olay iddialara göre şöyle yaşandı: Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk bir grup arkadaşıyla eğlenmek için Reina'ya gitti. Burada eğlenen grup alkol aldı.

Ancak yan masada bulunan başka bir grupla aralarında tartışma çıktı. Sezer Öztürk ile Ö.G. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Yine iddiaya göre Sezer Öztürk, Ö.G.'yi darp etti. Yumruk ve tekmeli kavgayı güvenlik görevlileri ayırdı. Olay yerine polis çağrıldı. Ö.G. şikayetçi olunca Sezer Öztürk, gözaltına alındı.

KARAKOLDA SABAHLADI

Ö.G ile beraberinde bulunan arkadaşları da Arnavutköy Karakolu'na gitti. Sezer Öztürk hakkında savcılık bir gece gözaltı kararı verdi. Ö.G ise darp raporu aldı. Geceyi karakolda geçiren Öztürk, olay günü sabahı Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından Sezer Öztürk serbest bırakıldı.

 MENAJERİ AÇIKLAMA YAPTI

Beşiktaşlı Sezer Öztürk’ün ünlü eğlence mekanı Reina’da kavga ettiği iddiasına menajeri Özkan Doğan açıklama getirdi ve bir kavga olayının yaşandığını doğrulasa da, Sezer'in sadece olaya şahit bir isim olarak polise ifade verdiğini vurguladı.

Totemspor’a konuşan Doğan kavganın medyaya yanlış aksettiğini ifade ederek şöyle konuştu;
''Sezer kardeşinin doğum günü kutlamak için 10-15 kişili arkadaş ve akraba grubuyla Reina’ya gitti. Locada yapılan kutlama sırasında yan locada bulunan başka bir kişi ile Sezer Öztürk’ün de içinde bulunduğu gruptan biri arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce de söz konusu iki kişi arasında yumruklaşma yaşanıyor. Reina’nın güvenliğinin müdahalesinin ardından devreye daha sonra polis girdi ve Sezer Öztürk’ün de dahil olduğu tüm görgü tanıkları olaya şahit oldukları polise için ifade verdi. Sezer Öztürk de bu kavgaya karışmadığı gibi kavga eden taraflar birbirinden şikayetçi olmadı. Çıkan haberlerin aksine Sezer Öztürk kavga etmemiştir…''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.