Hava Durumu

Beşiktaşlı futbolcuyu vuran işadamı kim?

Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin bir eğlence mekanında eğlenirken yaralanması siyah-beyazlı camiayı şoka uğrattı. Öte yandan gece kulübünde Töre'nin yanında takım arkadaşları Dany, Almeida, Fernandes, Motta, Kerim ve Veli'nin yanı sıra Fenerbahçeli Emenike ve Webo'nun da yer aldığı ortaya çıktı. Akşam saatlerinde ise zanlının kimliğinin belirlendiği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2014 20:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2014 20:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaşlı futbolcuyu vuran işadamı kim?

Esentepe'deki bir gece kulübünde sabaha karşı sevgilisine kızıp havaya ateş açarak, Beşiktaşlı milli futbolcu Gökhan Töre ile yanında bulunan 5 kişiyi yaralayan zanlının kimliği belirlendi. Polis ekipleri, gece kulübünün güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, saldırganın işadamı K.B olduğunu tespit etti. Asayiş Şubesi ekipleri, K.B.'nin şoförü ile yanında çalışan kişilerin ifadesine başvurdu. Olayın ardından kaçan işadamı K.B.'nin yakalanması için de ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

SEVGİLİSİNE KIZMIŞ SAĞA SOLA ATEŞ AÇMIŞ

Olayın meydana geliş şekli ve ayrıntıları da belli olmaya başladı. Olay Şişli Esentepe Mahallesi Kore Şehitleri Caddesi 50 numarada bulunan gece kulübünde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Futbolcu Gökhan Töre ve yanında bulunan 5 kişi, gittikleri gece kulübünde eğlenmek için bir locaya yerleşti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Gökhan Töre ve arkadaşlarının yanında bulunduğu locanın yanındaki locada oturan bir kişi, yanında bulunan sevgilisiyle tartışmaya başladı. Sevgilisine önce bağırmaya başlayan şüphelinin daha sonra silahını çekerek havaya ateş etmeye başladığı öğrenildi. Gece kulübünde büyük paniğe neden olan olay sırasında seken mermiler Gökhan Töre ile yanındakilere isabet etti. Mermi çekirdeklerinin çarptığı yerde parçalandığı ve şarapnel etkisi göstererek Gökhan Töre ve yanındakilerin yaralanmasına neden olduğu, yaralıların gece kulübü çalışanlarının yardımlarıyla hastaneye götürülerek tedavi altına alındıkları öğrenildi. Silahlı saldırganın ise olay sırasında gece kulübü içinde çıkan panikten yaralanarak tabancasını beline takıp sevgilisiyle birlikte gece kulübünden ayrıldığı tespit edildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.