Hava Durumu

Beşiktaşlı ünlü futbolcu bıçaklandı

Beşiktaş'ın kadro dışı bırakılan oyuncularından Sezer Öztürk, bar kavgasında bıçaklandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2014 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2014 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaşlı ünlü futbolcu bıçaklandı

Devre arası tatili için gittiği Almanya'nın Düsseldorf kentinde eğlenmek için kuzeni ile bir bara giren Sezer Öztürk, burada karıştığı kavgada kuzeni ile birlikte bıçaklandı. Sezer Öztürk kavgayı hafif yaralı atlatırken, kuzeninin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ÖZTÜRK, YARIN SOL BACAĞINDAN AMELİYAT OLACAK

Devre arası tatili için gittiği Almanya'da bir lokalde çıkan kavgada bıçaklanan Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk'ün yarın sol bacağından ameliyat olacağı ve futbol hayatının tehlikede olduğu öğrenildi.

Sezer Öztürk, halasının oğlu ile Almanya'da gittikleri bir lokalde hırsızlık bahanesiyle bir kavgaya karıştı. Kısa sürede büyüyen kavgada Sezer ve kuzeni aldıkları bıçak darbeleriyle yere yığıldılar. Sezer Öztürk her iki kol ve sol bacağından bıçaklandı. Hemen hastaneye kaldırılan Sezer ve kuzeni tedavi altına alındı. Halen hastanede olan Sezer Öztürk yarın sol bacağından ameliyat olacak. Öztürk'ün kuzeninin durumunun ise ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Sezer Öztürk'ün bacağına aldığı bıçak darbesinin kritik bir damara denk geldiği ve yapılacak ameliyatın ardından futbol hayatının tehlikeye girebileceği öğrenildi.

TORAMAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Sezer Öztürk'ün 3 ay önce kavga ettiği ve onunla birlikte kadro dışı kalan İbrahim Toraman,  twitter'dan takım arkadaşına geçmiş olsun diledi.

@Toramanibrahim: Sezer kardeşimizin başına gelen bu olay hepimizi üzmüştür.Acil şifalar diliyorum.İnşallah en kısa zamanda sahalara döner.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN SEZER ÖZTÜRK İÇİN AÇIKLAMASI

Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesi aracılığı ile Sezer Öztürk'ün bıçaklanması konusunda bir açıklama yayınladı.
Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

''Almanya'nın Düsseldorf kenti Velbert kasabasında tatilini geçirmekte olan Sezer Öztürk saldırıya uğradı. Futbolcumuz Sezer Öztürk'ün amcası Feridun Öztürk'ün açıklaması şu şekildedir: 'Yeğenim Sezer Öztürk lige verilen aradan yararlanarak tatilini geçirmek üzere ailesinin yanına Velbert kasabasına geldi. Babası İsmail Öztürk ve ben aynı apartmanda oturuyoruz. Sezer Öztürk, kardeşi Halil İbrahim Öztürk, oğlum Bünyamin Öztürk ve Sezer'in halasının oğlu Fırat Dilek olayın gerçekleştiği 4.01.2012 Cumartesi günü arkadaşlarıyla halı sahada top oynamışlar. Ardından Sezer, kardeşi, ismini saydığım iki kuzeni ve iki arkadaşlarıyla birlikte Velbert'te Türkler tarafından işletilen ve evimize 300 metre uzaktaki Tanzhaus adlı lokale vakit geçirmeye gitmişler.  Gece 00:30 - 01:00 sularında, ismini bildiğim ama soruşturma sürdüğü için söyleyemeyeceğim Türk vatandaşı olan saldırgan, alkollü bir halde Sezer'in halasının oğlu Fırat Dilek'e saldırmış ve kendisini 6 yerinden bıçaklamış. Araya girip saldırıya engel olmaya çalışan Sezer de kolundan ve bacağından aldığı 2 bıçak darbesiyle yaralanmıştır. Sezer'in ilk tedavisi ayakta yapılmış ve merak edilecek bir durumu yoktur. Yeğenim Fırat Dilek de hayati tehlikeyi atlatmıştır ve kısa bir süre sonra taburcu edilecektir. Olay Velbert polisi tarafından soruşturulmaktadır. Beşiktaş Kulübü'ne gösterdiği alaka nedeniyle teşekkür ederim.'

Futbolcumuz Sezer Öztürk'e geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, kulübümüz adına görevlendirilen bir yetkilinin yardımcı olmak amacıyla yarın futbolcumuzun yanında olacağını duyururuz.''

AMCASINDAN AÇIKLAMA

Almanya'da bıçaklanan Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk'ün amcası Feridun Öztürk, siyah-beyazlı futbolcunun ilk tedavisinin ayakta yapıldığını ve merak edilecek bir durumunun olmadığını belirtti.

Feridun Öztürk, Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Sezer Öztürk'ün lige verilen arada tatilini geçirmek üzere ailesinin yanına Almanya'ya gittiğini bildirdi.

Sezer'in ailesi ile kendisinin aynı apartmanda oturduğunu aktaran Feridun Öztürk, şunları kaydetti:

"Sezer Öztürk, kardeşi Halil İbrahim Öztürk, oğlum Bünyamin Öztürk ve Sezer'in halasının oğlu Fırat Dilek, olayın gerçekleştiği 4 Ocak Cumartesi günü arkadaşlarıyla halı sahada top oynamışlar. Ardından Sezer, kardeşi, ismini saydığım iki kuzeni ve iki arkadaşıyla birlikte, Velbert'te Türkler tarafından işletilen ve evimize 300 metre uzaktaki 'Tanzhaus' adlı lokale, vakit geçirmeye gitmişler. Gece 00.30 - 01.00 sularında, ismini bildiğim ama soruşturma sürdüğü için söyleyemeyeceğim Türk vatandaşı olan saldırgan, alkollü bir halde Sezer'in halasının oğlu Fırat Dilek'e saldırmış ve kendisini 6 yerinden bıçaklamış. Araya girip saldırıya engel olmaya çalışan Sezer de kolundan ve bacağından aldığı iki bıçak darbesiyle yaralanmıştır."

Öztürk, Sezer'in durumunun iyi olduğuna işaret ederek, "Sezer'in ilk tedavisi ayakta yapılmış ve merak edilecek bir durumu yoktur. Yeğenim Fırat Dilek de hayati tehlikeyi atlatmıştır ve kısa bir süre sonra taburcu edilecektir. Olay Velbert polisi tarafından soruşturulmaktadır. Beşiktaş Kulübü'ne gösterdiği alaka nedeniyle teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Açıklamada, Beşiktaş'ın görevlendireceği bir yetkilinin de Almanya'ya giderek Sezer'e yardımcı olacağı kaydedildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.