Hava Durumu

Beşinci kattaki iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti

Gaziantep'te inşaat işçisi Ali Çiftçi, tadilat için çıktığı binanın beşinci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti. Haberi derste alan kızlarını, olay yerine öğretmenleri getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2021 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2021 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşinci kattaki iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti

Gaziantep'te 40 yaşındaki inşaat işçisi Ali Çiftçi, tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti. Babalarının çalıştığı binadan düştüğü haberini derste alan kızları Yağmur ve Damla Çiftçi'yi ise öğretmenleri olay yerine getirdi.

Bugün öğle saatlerinde Güvenevler Mahallesi'nde Ali Çiftçi, 5 katlı bir apartmanın en üst katında, dış sıvasında çalışırken dengesini kaybedip iskeleden düştü.

AİLESİ KAHROLDU

İnşaatta çalışan diğer işçilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde 2 çocuk babası Ali Çiftçi'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Çiftçi'nin acı haberini alarak olay yerine gelen yakınları gözyaşı döktü. Çiftçi'nin cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ACI HABERİ DERSTE ALAN ÇOCUKLARI, ÖĞRETMENLERİ GETİRDİ

Acil Sağlık ekipleri sinir krizi geçiren aileye müdahale etti. Babalarının çalıştığı binadan düştüğü haberini derste alan kızları Yağmur ve Damla Çiftçi'yi öğretmenleri olay yerine getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.