Hava Durumu

Beyaz'dan Acun'a: Senin ne derdin var?

O Ses Türkiye'nin pazartesi günü yayınlanan bölümüne Acun Ilıcalı'nın "Derdimi anlatacak kadar İspanyolca biliyorum" demesinin üzerine Beyazıt Öztürk'ün "Ne derdin var da anlatacaksın acaba?" demesi damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2018 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2018 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beyaz'dan Acun'a: Senin ne derdin var?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalının sevilen programı 'O Ses Türkiye'nin geçtiğimiz gün yayınlanan bölümüne, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ile jüri üyesi Beyazıt Öztürk arasındaki diyalog damga vurdu.

ACUN VE BEYAZ'IN DİYALOGU DAMGA VURDU

'O Ses Türkiye'de sahneye çıkan Burcu Günsel isimli yarışmacı, konuşabildiği diller arasında İspanyolca olduğunu da söyledi. Jüri üyesi Hadise'nin "Peki sen İspanyolca konuşabiliyor musun?" sorusuna Acun Ilıcalı'dan net bir cevap geldi. Acun Ilıcalı, 'Survivor' yarışmasının çekildiği Dominik Cumhuriyeti'ndeki ekip nedeniyle derdini anlatacak kadar İspanyolca konuşabildiğini belirtti.

"DERDİMİ ANLATACAK KADAR BİLİYORUM"

Başarılı televizyoncu, "Yaklaşık bin tane Dominikli ve Arjantinli ile birlikte olduğumuz için artık derdimi anlatabiliyorum. Onlar da beni anlıyorlar ya da anlıyormuş gibi yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

"ACUN BEY NE DERDİN VAR DA ANLATACAKSIN ACABA?"

Acun Ilıcalı'nın bu sözünü duyan Beyazıt Öztürk, "Senin de derdin yok işte. Acun Bey derdini anlatacak. Ne derdin var da neyi anlatacaksın acaba?" diyerek espriyi patlattı. Ünlü şovmen, "Ya uçağım çok havada kalıyor, bir türlü inmiyor. Ayaklarım hep kum olmuş. Ya yine çok sıcak. Adamda dertler hep böyle, ne derdi olacak?" sözleriyle herkesi kahkahaya boğdu.

"ADAMIN KANALI VAR, GELİP PROGRAM SUNUYOR"

Sempatik jüri üyesi, "Allah'tan Acun gibi anlayışlı biri var da espri yapıyorum. Adamın güzelliğine bak; kombi alırsın evine, kombi fabrikasının sahibi eve gelip kombiyi takar mı? Adamın kanalı var, gelip program sunuyor burada. Daha ne olacak?" açıklaması ile Acun Ilıcalı'ya övgüler yağdırdı. Beyaz'ın güzel sözleri üzerine Acun Ilıcalı, "Teşekkür ederim" karşılığını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.