Hava Durumu

Beyazıt'ta imza şov!

2.Amatör Küme'de mücadele eden Beyazıt Gençlik Spor yeni sezon öncesi teknik direktör Ercan Özkan ile birlikte 8 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Kulüp lokalinde gerçekleşen imza töreninde başkan Cemal Yora ve yöneticiler de hazır bulundu. Yora yaptığı açıklamada, " Yeni sezonda gençleşen ve daha üst sıraları hedefleyen bir Beyazıt Gençlikspor için çalışacağız. Bu hedefimize de ilk olarak genç bir teknik direktörle anlaşarak başladık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2020 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2020 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beyazıt'ta imza şov!

Beyazıt Gençlikspor lokalinde gerçekleşen imza töreninde Teknik Direktör Ercan Özkan ile birlikte 8 futbolcu da katıldı.

Beyazıt Gençlikspor, İhsaniyespor'dan Kadir Sarı, Erikli Gücüspor'dan Edip Can Uruç, 1326 Pınarbaşıspor'dan Halim Yüksel, Çalımcaspor'dan İbrahim Okay, 1947 Çekirgespor'dan Emre Yılmaz, Soğukkuyuspor'dan Uğurhan Tabanlı ve Vatanspor'dan Osman Canbaş, Bilal Pehlivan ile sözleşme imzaladı.

İç transferde de yetenekli futbolcular Emir Can Selim ve Emir Anıl Ataş ile sözleşme yeniledi. Teknik Direktör Ercan Özkan törenin sonunda yaptığı açıklamada, "Genç, dinamik bir takımla yola çıktığımız kadromuzla, ilk maçımız olan Bursa İpek-yolu karşısında hedefe yürümeye başlıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.