Hava Durumu

Beyonce tarihe geçmeye hazırlanıyor

Forbes'a göre yılın en çok kazanan kadın şarkıcısı olan ve geçen yıl en yüksek cirolu konser listesinde zirvede yer alan Beyonce, 2020'de de 'yılın konseri' ile tarihe geçmeye hazırlanıyor. ABD basınına göre Beyonce, gelecek yıl vereceği Las Vegas Residency konseri ile "şehrin en yüksek kazancını elde eden şarkıcısı" unvanını elde edecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2019 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2019 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beyonce tarihe geçmeye hazırlanıyor

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Beyonce, 2020'de, sanatçıların en önemli performanslarını sergilediği Las Vegas Residency konseri vermeye hazırlanıyor. ABD basını, Beyonce'nin bu konserle tarih yazacağı yorumunu yaptı.

38 yaşındaki şarkıcı, kariyeri boyunca Las Vegas'ta pek çok konser verdi; ancak bu, onun ilk Las Vegas Residency konseri olacak. LoveBScoot adlı internet sitesinin haberine göre Beyonce, bu konserle "şehrin en yüksek kazancını elde eden şarkıcısı" unvanını alacak.

Konserle ilgili detaylar henüz bilinmezken, konserin 2020'nin ilk yarısında verileceği düşünülüyor.

Beyonce, daha önce Wynn Las Vegas'ta verdiği konseri, 'I Am... Yours: An Intimate Performance' adıyla canlı kayıt albümüne dönüştürmüştü.

Forbes dergisi verilerine göre ABD'li şarkıcı, 2019'da müzik dünyasının en çok kazanan kadın şarkıcısı oldu. Beyonce, son bir yılda vergiler hariç 105 milyon dolar kazandı.

Billboard'un geçen yıl hazırladığı en yüksek cirolu 100 konser listesinde, tek bir konserde 5,7 milyon dolar bilet geliri elde eden Beyonce ve rap şarkıcısı eşi Jay Z, toplamda dokuz gösteride 34,7 milyon dolarla zirvede yer almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.