Hava Durumu

Beyond Good and Evil Netflix filmi oluyor!

Ubisoft evreninin efsanevi oyunu Beyond Good and Evil, Netflix filmi olarak karşımıza çıkabilir. Oyun firması, 2003 yılında piyasaya sürdüğü ilk oyunun bir taraftan ikincisi için hazırlık yaparken, Netflix ile birlikte oyunun hayranlarını daha da fazla bu dünyaya hazırlamaya çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2020 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2020 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beyond Good and Evil Netflix filmi oluyor!

Beyond Good and Evil nasıl bir Netflix filmi olacak?

Ubisoft tarafından 2003 yılında piyasaya sürülen oyun, bugün bile distopik dünyasıyla büyük bir hayran kitlesine sahip. Oyun firması şimdiye kadar başka projelere zaman ayırdı ve bu efsanevi oyunun ikincisi için bir çaba göstermiyordu.

Ubisoft 2017 yılında ikinci oyun için çalışmalara başlamıştı. Uzun süredir haber gelmeyen oyun, Netflix filmi olarak, ekranlara taşınmaya hazırlanıyor. Oyun distopik bir dünyada yaşıyoruz. Baş karakter olan Jade ile isyan bayrağının açıldığı bir senaryoda kendimizi buluyoruz.

Uzaylı saldırısı altındaki bir gezegende 2435 yılında geçen oyunda baş karakter Jade, hükümet komplosunu ortaya çıkarmaya çalışan bir yeraltı direniş örgütü ile birlikte mücadeleye girişiyor. Oyun 2011 yılında Xbox için özel bir HD versiyonla tekrar karşımıza çıkmıştı.

Netfilx filmi olarak karşımıza çıkacak olan oyunda konuşan hayvanlar gibi ilginç karakterler de bulunuyor. Postapokaliptik bir kurgusu olan oyunun, film olarak nasıl bir kurgusu olacağı ise merak konusu.

İddialara bakılırsa Ubisoft ile Netflix arasında yapılan anlaşmanın başka projeleri de içerebilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.