Hava Durumu

Beytüşşebap'tan acı haber geldi!

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristler, Emniyet Amirliği ile Jandarma Komutanlığı'na uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada yaralanan 1 astsubay şehit oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 00:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 00:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beytüşşebap'tan acı haber geldi!
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bu gece PKK'lı teröristler, ilçe dışında gizlendikleri noktalardan Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Özel Harekat Şubesi'ne uzun namlulu silahlarla eş zamanlı saldırı düzenledi.

Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan teröristlerin bulunduğu alanlara top atışları yapıldı. Halk evlerine çekilirken, ilçeden silah seslerinin yükseldiği belirtildi.

ACI HABER GELDİ: 1 ASTSUBAY ŞEHİT

Teröristlerin emniyet, alay ve jandarma binasına eş zamanlı saldırı düzenlediği Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 1 astsubay şehit oldu. 

Beytüşşebap'ta terör örgütü PKK mensuplarınca saat 23.00 sıralarında, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve 8. Jandarma Komanda Taktik Alay Komutanlığı'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla eş zamanlı saldırı düzenlenmişti. Saldırıda yaralanan bir astsubay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. İlçede çatışmalar yer yer sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.