Hava Durumu

Bezos'tan müşterisine: Seni kaybetmekten memnunum

Black Lives Matter'a destek verdikleri için bir müşterilerinden aldıkları eleştiri mektubunu sosyal medyadan paylaşan Jeff Bezos, "Sen kaybetmekten memnun olduğum bir müşterisin" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2020 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2020 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bezos'tan müşterisine: Seni kaybetmekten memnunum

Dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos, kendilerini tercih etmeyen bir müşterinin mesajını paylaştı.

Bezos'a e-mail üzerinden ulaşan Dave adındaki müşteri hakaretlerle dolu bir mesaj gönderdi. Amazon'un kurucusu ve CEO'su Jeff Bezos'un Black Lives Matter paylaşımından rahatsız olduğunu dile getiren müşteri siparişini iptal ettiğini söyledi.

Yalnız olmadığını dile getiren öfkeli müşterinin mesajını Instagram'da paylaşan Bezos, "Kaybetmekten memnun olduğumuz bir müşteri" dedi.

Bezos paylaşımında, "Son paylaşımımdan beri posta kutumda şaşırtıcı olmayan ancak mide bulandırıcı birçok mesaj bulunuyor. Bu tür bir nefret gölgelerin arkasında kalmamalı. Bunu görünebilir kılmak önemli. Bu problemin sadece bir örneği. Dave sen kaybetmekten memnun olduğum bir müşterisin" dedi.

Bezos daha önce kendisine bütün yaşamlar değerlidir mesajını atan bir müşterisine, "Siyahların hayatı değerlidir demek diğer hayatlar değildir anlamına gelmiyor" cevabını vermişti.

ABD'nin Minneapolis kentinde George Floyd adındaki bir siyahi polis tarafından öldürülmüştü. Son sözleri, "Nefes alamıyorum" olan Floyd'un ölümünün ardından başlayan protestolar önce ülkenin dört bir yanına ardından dünyaya sıçradı.

Irkçı polis memuru Derek Chauvin'in 8 dakikadan uzun bir süre George Floyd'un boynuna baskı yaptığı tespit edilmişti. Son nüfüs sayımı verilerine göre, kentin yüzde 19'unu siyahiler oluşturduğu şehirde, Minneapolis polislerinin dizleriyle boyunları baskı uyguladığı kişilerin üçte ikisi siyahilerden meydana geliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.