Hava Durumu

Bıçaklayıp, makatından yalıtım köpüğü sıktılar!

Kocaeli'nde 49 yaşındaki M.K. isimli vatandaş, karnından bıçaklanmış ve makatından yalıtım köpüğü sıkılmış halde bir inşaatta ölmek üzereyken polisler tarafından bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2017 07:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2017 07:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bıçaklayıp, makatından yalıtım köpüğü sıktılar!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde 49 yaşındaki M.K. isimli yaşlı adam, darp edilip karnından bıçaklandıktan sonra makatına dolgu ve yalıtımda kullanılan köpük sıkılıp bir inşaatta çıplak halde bulundu. Ölüme terk edilen M.K. hastanede tedavi altına alındı.

ÇIPLAK HALDE BULUNDU

Olay, Başiskele İlçesi'nde meydana geldi. Başiskele'de bir inşaatta hareketsiz şahsı görenler polisi ve 112 Acil'i aradı. Olay yerine gelen sağlık ekibi öldüresiye dövülen, karnından bıçaklanan ve makatına dolgu ve yalıtımda kullanılan köpük sıkılan M.K'yı çıplak halde buldu.

427 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan M.K. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. M.K.'nın kendinde olmaması sebebiyle olayın nedeni belirlenemedi. 427 promil alkollü olduğu belirlenen M.K'nın bir restoranda komi olarak çalıştığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.