Hava Durumu

Biden'dan Trump'a sert sözler: Hizmet etmeye uygun değil

ABD başkanlığına seçilen Joe Biden, Başkan Donald Trump'ın 20 Ocak'taki yemin törenine gelmesini istemediğini ancak Başkan Yardımcısı Mike Pence'i orada görmekten onur duyacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2021 23:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2021 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Biden'dan Trump'a sert sözler: Hizmet etmeye uygun değil

Delaware'de kabinesine seçtiği yeni üyeleri tanıtan Biden, ABD Kongresine baskında hayatını kaybeden polisin yakınlarına başsağlığı diledi ve sorumluların hesap vermesi gerektiğini belirtti.

Biden, Trump'ın yemin törenine gelmeyeceğini duyurmasıyla ilgili olarak, "Trump'ın yemin törenine katılmaması iyi bir şey" dedi. Biden ayrıca Trump'ın suçlamalarıyla ilgili olarak cevap vermeyeceğini söyleyerek, "Yeni yönetim, Trump suçlamalarına değil, salgın ve ekonomiye odaklanacak" ifadelerini kullanırken, "Trump, Başkan olarak hizmet etmeye uygun değil" dedi

TRUMP AZLEDİLECEK Mİ?

Trump'ın azledilmesi destekleyip desteklemediği sorulan Biden, bu kararın Kongre'de olduğunu, kendisinin koronavirüs gündeminin aciliyetine odaklandığını söyledi.

TRUMP'IN YEMİN TÖRENİNE KATILMAMA KARARI: İYİ BİR ŞEY

"Önümüzdeki perşembe ekonomi paketini açıklayacağını" belirten Biden, Trump'ın yemin törenine katılmama kararını 'iyi bir şey' olarak nitelendirirken, "Başkan Yardımcısı Mike Pence, yemin törenine gelmek isterse hoş karşılanır" ifadelerini kullandı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.