Hava Durumu

Biden'ın köpeği Beyaz Saray'ı karıştırdı

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'a götürdüğü köpekleri için zor bir karar aldı. Biden'ın köpeklerinden biri saray çalışanlarını ısırınca, Delaware'deki evlerine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2021 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2021 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Biden'ın köpeği Beyaz Saray'ı karıştırdı

ABD'de 20 Ocak'ta göreve gelen Başkan Joe Biden, gerek seçim öncesi gerek de seçim sonrası aldığı kararlarla konuşulmaya devam ediyor. Seçimlerden önce köpeğiyle oynarken bileğini çatlatan Biden, sandıktan zaferle çıktıktan sonra 'Champ' ve 'Major' adlı iki Alman çoban köpeğini Beyaz Saray'a götüreceğini açıklamıştı. Ancak her şey düşünüldüğü gibi gitmeyince Biden'ın köpekleriyle ilgili çarpıcı bir karar alındı. New York Post'un haberine göre köpeklerden 'Major', Beyaz Saray'da ortalığı birbirine kattı.

DİĞER KÖPEĞİN DE BAŞI YANDI

Sarayda görev yapan güvenlik görevlilerinden birini ısıran 3 yaşındaki Major'ın, sürekli olarak çalışanlara havladığı öğrenildi. Bunun üzerine karar alan Biden çifti, Major'ın yanı sıra 13 yaşındaki Champ'i de dahil ederek iki köpeği Delaware'deki evlerine gönderdi. Köpeğin ısırdığı sağlık çalışanıyla ilgili Beyaz Saray yetkililerine ulaşmaya çalışan New York Post, saraydan bir açıklama yapılmadığını aktardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.