Hava Durumu

'Big Brother' yarışmasının yıldızı Nikki Grahame hayatını kaybetti

'Big Brother' adlı yarışma ile şöhreti yakalayan İngiliz TV yıldızı Nikki Grahame, yaşamını yitirdi. 38 yaşındaki Grahame'nin ölüm haberini arkadaşı duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2021 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2021 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Big Brother' yarışmasının yıldızı Nikki Grahame hayatını kaybetti

Ülkemizde de bir dönem "Biri Bizi Gözetliyor" adıyla yayınlanan "Big Brother" adlı reality show ile adını duyuran Nikki Grahame'den acı haber geldi. Bir süredir anoreksiya nedeniyle tedavi altında olan Grahame'in yaşamını yitirdiği öğrenildi.

ACI HABERİ ARKADAŞI DUYURDU

Yıllar boyunca yeme bozukluğu ile mücadele eden Nikki Grahame'nin ölümünü, yakın arkadaşı Leon Dee, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile duyurdu.

Dee, yaptığı paylaşımda, "Büyük bir üzüntüyle, sevgili arkadaşımız Nikki'nin hayata veda ettiğini bildiriyorum. Bu kadar değerli birinin bu kadar genç yaşta bizden alındığını bilmek kalbimizi kırıyor. Nikki, sadece milyonlarca insanın hayatına değil, onu çok özleyecek arkadaşlarının ve ailesinin hayatına da dokundu" ifadelerini kullandı.

Mesajda, ünlü yıldızın ailesi ve yakınlarına özel hayatın gizliliği konusunda saygı gösterilmesi de istendi.

Nikki Grahame, 2006 yılında katıldığı 'Big Brother'ın en sıra dışı yarışmacılarından biri olarak tanınmıştı. Yarışmayı beşinci sırada bitiren Grahame, daha sonra "Princess Nikki" adlı kendi reality şovu için kamera karşısına geçmeye başlamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.