Hava Durumu

Bilal Kısa'nın sözleşmesindeki o madde...

Bursaspor’un Serdar Aziz’in transferine karşılık Galatasaray’dan kadrosuna kattığı isimlerden Bilal Kısa’nın sözleşmesinde ilginç bir madde ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bilal Kısa'nın sözleşmesindeki o madde...
Deneyimli oyuncu, yeşil-beyazlı takımda yeni sezonda 25 maç oynarsa 100 bin Euro daha alacak. Ancak bu parayı Galatasaray Kulübü ödeyecek.

Yeşil-beyazlı kulübün milli oyuncusu Serdar Aziz, 4.5 milyon Euro ve 3 futbolcu karşılığında Galatasaray’a transfer olmuştu. Bursaspor’un takasta aldığı oyunculardan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Bilal Kısa ile 2 yıllık sözleşme imzalanırken, deneyimli oyuncu yıllık 750 bin Euro alacak.

"25 maç oynarsa Galatasaray’dan 100 bin Euro daha alacak"

Serdar Aziz transferi için iki kulüp arasında uzun pazarlıklar yapılırken, Sercan Yıldırım ve Furkan Özçal’ın yanı sıra Bursaspor’un kadrosuna kattığı Bilal Kısa’nın sözleşmesindeki ilginç bir madde dikkat çekti. Deneyimli oyuncu, yeşil-beyazlı takımda gelecek sezon 25 maçta forma giyerse 100 bin Euro daha alacak. Ancak bu parayı yeşil-beyazlı kulübün aksine eski kulübü Galatasaray ödeyecek. Bursaspor Başkanı Ali Ay da Bilal Kısa'nın sözleşmesindeki bu maddeyi doğruladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.