Hava Durumu

BİLDEF'den Zeytin Dalı Harekatı'na anlamlı destek

Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) Genel Başkanı Mustafa Dursun, Bursa'da 2018 adet zeytin ağacı dikerek, Zeytin Dalı Harekatını ölümsüzleştirmek istediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2018 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2018 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BİLDEF'den Zeytin Dalı Harekatı'na anlamlı destek

Hemşehri derneklerinin bir araya gelerek oluşturduğu BİLDEF'in üyeleri, Tahtakale Kültür Merkezi'nde kahvaltıda bir araya geldi. Bursa İl Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Dursun, "Zeytin Dalı Harekatında kahraman ordumuz kısa zamanda çok önemli başarılar elde etti. Sınırlarımızı temizleyerek terör örgütlerinin emellerini kursağında bıraktı. Ülkemizin bekası, varlığımız ve birliğimiz için bu kararı destekliyoruz. Sonuna kadar bu kararın arkasında olacağız. Afrin harekatında şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz" dedi.

Zeytin Dalı Harekatını ölümsüzleştirmek için 2018 adet zeytin ağacı dikmek istediklerini belirten Mustafa Dursun, "BİLDEF olarak bizler Zeytin Dalı Harekatının 2018 yılında başlaması sebebiyle Bursa'da 2018 adet zeytin ağacı dikeceğiz. Zeytin Dalı Harekatını ölümsüzleştirmek istiyoruz. Bunun için valilik makamına bir yazı yazarak bizlere yer tahsis edilmesini talep ettik. Yakın zamanda 2018 adet zeytin ağacı dikerek harekatın hem ismini, hem de başlangıç yılının her daim hatırlanmasına vesile olacağız" diye konuştu.

BEBKA ile bir proje yapacaklarını ifade eden Mustafa Dursun, "Maksadımız çevremizin ve ülkemizin temiz tutulması, kaynakların yerinde ve doğru kullanılması için insanlarımızı bilinçlendirmek" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.