Hava Durumu

"Bilet bulursak gideriz"

Bursaspor'da sözleşmeleri bu sezon sonunda bitecek Abdullahi Shehu ve Abdou Traore salgın sürecinin uzadığını ve ailelerini düşünmekten konsantrasyonlarını sağlayamadıklarını yönetime bildirdi. Her iki futbolcu uçak bileti buldukları anda ülkelerine gideceklerini kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2020 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2020 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bilet bulursak gideriz"

YÖNETİMLE GÖRÜŞTÜLER

Koronavirüs nedeniyle tüm dünyada hayat dururken, uzun bekleyiş bir aydan fazla süredir sahalardan uzak kalan futbolcuların psikolojisini bozmaya başladı. Özellikle ailelerinden uzak kalan yabancı oyuncular bu süreci daha zorlu geçiriyor. Bursaspor'da şu ana kadar yabancı oyuncular için bir sorun yaşanmazken, geçen hafta içinde önemli bir gelişmenin yaşandığı bildirildi. Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek takımın iki önemli ismi Abdullahi Shehu ve Abdou Traore sürecin çok uzadığını belirterek ülkelerine gitmek istediklerini yönetime bildirdi.

KONSANTRE OLAMIYORUZ

Nijeryalı Abdullahi Shehu ve Burkina Fasolu Abduo Traore'nin, "Maçların ne zaman oynanacağına dair bir net bir tarih yok. Ailelerimiz ülkelerimizde. Anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz. Uçak bileti bulduğumuz anda ülkemize, ailemizin yanına gideceğiz. Salgın döneminde onları düşünmekten konsantrasyonumuzu sağlayamıyoruz." dedikleri belirtildi. Her iki futbolcunun diğer takımlardan izin alarak ülkelerine giden yabancı oyuncuları örnek gösterdikleri kaydedildi. Yönetime takımın diğer yabancılardan ülkelerine gitme konusunda bir talep gelmediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.