Hava Durumu

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu 30 bilişim uzman yardımcısı alacak

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 30 bilişim uzman yardımcısı alacak. Başvurular elden ya da posta yoluyla alınacak. Yazılı sınav, 27-28 Mart 2021'de Ankara'da yapılacak. Boş kadro sayısının 4 katı aday sözlü sınava hak kazanacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2021 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2021 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu 30 bilişim uzman yardımcısı alacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, BTK'nin merkez teşkilatı hizmet birimlerine, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak giriş sınavıyla, bir önceki sınavda doldurulamayan kadrolar için bilişim uzman yardımcısı alımı yapılacak.

Alım hangi bölümlerden yapılacak?

Bu kapsamda, hukuk fakültesi mezunlarından 10, en az dört yıllık lisans öğrenimi veren fakülte ve yüksek okulların siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri veya bölümleri mezunlarından 5, mühendislik alanında elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme, telekomünikasyon fakülteleri veya bölümleri mezunlarından 8, bilgisayar mühendisliği bölümleri mezunlarından 4, endüstri mühendisliği bölümleri mezunlarından 3 kişilik alım gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.