Hava Durumu

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman?

Bilim Kurulu ne zaman toplanacak? Koronavirüs salgınında gündemi değerlendirme ve yeni kararların belirlenmesinde rol oynayacak görüşmelerin yapıldığı koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı ile ilgili gelişmeleri merak ediliyor. 1 Mart itibariyle yeni normalleşme adımları geleceği konuşulurken 15 günlük kapanma ihtimali de gündeme geldi. Peki, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nda hangi kararlar çıkacak? Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman yapılacak?

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2021 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2021 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanan Koronavirüs Bilim Kurulu her hafta toplanıyor.

Geçen hafta Çarşamba günü video konferans yöntemiyle toplanan Bilim Kurulu bu hafta ne zaman toplanacak? 1 Mart tarihiyle normalleşme adımları beklenirken 15 günlük tam kapanmanın gündeme gelmesi vatandaşların Bilim Kurulu'ndan çıkacak kararları merak etmeye başladı.

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Bakan Koca başkanlığında toplanan Bilim Kurulu ne zaman toplanacak merak konusu. Her hafta Çarşamba ya da Perşembe günleri gerçekleşen Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı bu hafta ne zaman toplanacak? Toplantıda yeni normalleşme kararlarının görüşüleceği tahmin ediliyor. Toplantı zamanı ile ilgili açıklama henüz yapılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.