Hava Durumu

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında düzenli olarak bir araya geliyor. Kullanıcılar, 'Bilim Kurulu toplantısı bitti mi, sonuçları neler?' gibi sorulara yanıt arıyor. Koronavirüs salgını, vaka ve ölü sayıları, korona aşısı gibi birçok konular ele alınırken, koronavirüs önlemleri de masada oluyor. İşte, Bilim Kurulu toplantısına dair ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2021 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2021 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Koronavirüs pandemisi ile gündemin önemli ana maddelerinden olan Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor!

Bilim Kurulu toplantısı hangi tarihte? Bir dizi kovid-19 tedbirlerinin de değerlendirildiği kritik toplantıya Bakan Koca başkanlık yapıyor. Bu haftaki Bilim Kurulu toplantısının ana maddesinin ise Çin'den gelen korona aşısı ile yerli aşı olması bekleniyor.

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Salgına dair önemli başlıkların ele alınarak tartışıldığı Bilim Kurulu toplantısının 6 Ocak Çarşamba akşamı gerçekleşmesi bekleniyordu. Ancak Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Koronavirüs Bilim Kurulu, Bakan Koca önderliğinde 7 Ocak Perşembe günü bir araya geliyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarın Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge ile video konferans aracılığıyla görüşme gerçekleştirecek. Görüşmede İngiltere'deki mutasyon ve aşı çalışmaları başta olmak üzere yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının seyrine yönelik son gelişmeler ele alınacak. Öte yandan Sağlık Bakanı Koca, yarın saat 17.00'de video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'na başkanlık edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.