Hava Durumu

Bimeks 4 ilde daha tabelaları değiştirdi

Teknoloji perakendesinde gerçekleştirdiği satın almalarla öne çıkan Bimeks, Ekim ayında satın aldığı Electro World mağazalarının dört tanesinin daha tabelalarını değiştirdi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği törenlerle Karabük, Elazığ, Yalova ve Bolu'daki 4 Electro World mağazası Bimeks oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2013 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2013 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bimeks 4 ilde daha tabelaları değiştirdi

Electro World satın alması ile Türkiye genelinde 109 mağazaya ulaşan Bimeks, 2014'e dört yeni mağazası ile giriyor. Eşzamanlı olarak Bolu, Elazığ, Karabük ve Yalova'daki Electro World mağazalarının tabelasını değiştiren ve açılışlarını gerçekleştiren Bimeks, açılışa özel indirimlerle müşterilerini sevindirdi.

28 Aralık Cumartesi  günü binlerce çeşit teknoloji ürününün yer aldığı Bolu Bimeks'in mağaza açılışına, Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Franchise İşortakları Aydın Akdemir ve Serkan Ertuğrul katıldı. Gelecek dönemde tabela değişimlerinin hız kazanacağını belirten Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, açılış sonrası yaptığı konuşmada "Bimeks olarak büyük bir adım attık. Gelecek dönemde Darty mağazaları ile benzer bir satın almaya gitmek için ilk adımı attık ve bir ön anlaşma imzaladık. Umuyorum her iki markanın da mağazaları bizlere şans getirir ve daha iyi daha güzel işlerde sizlerle bir araya geliriz. Bolu Bimeks mağazasının hepimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. Açılışa büyük ilgi gösteren halk ile sohbet eden Bayraktar, mağazadaki ürünler konusunda tavsiye vermeyi de ihmal etmedi.

'Teknolojinin kalbi burada atıyor' sloganı ile çalışmalarını sürdüren Bimeks, 2015 yılı sonuna kadar, Türkiye'nin 81 ilinde, 150 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Tabelalarını değiştirdiği mağazalarda açılışa özel indirim fırsatları sunan Bimeks, iPhone 4, LG televizyon, Grundig A+ buzdolabı, Apple ipad mini ve Samsung çamaşır makinesi gibi tüketicilerin ilgisini çekecek birçok üründe çeşitli avantajlar sundu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.