Hava Durumu

Binance Coin ne kadar oldu? İşte Binance Coin fiyatları

Düşüş eğilimindeki kripto para birimlerinden Binance Coin fiyatları 539 dolar seviyesinde seyrediyor. Binance Coin, 10 Mayıs'ta 686 doları görerek rekor kırmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2021 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2021 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Binance Coin ne kadar oldu? İşte Binance Coin fiyatları

Malta merkezli dev kripto para borsası Binance'ın kendi para birimi olan Binance Coin (BNB), kripto para birimlerinin düşüşünden etkilenerek gerilemeye devam ediyor.

10 Mayıs'ta 686 dolarla en yüksek rakamı gören Binance Coin, şu anda 539 dolarda seyrediyor. Piyasa değeri 83 milyar dolar seviyesindeki Binance Coin, üçüncü sıradaki yerini koruyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'e ABD Adalet Bakanlığı ve ABD Milli Gelirler Dairesi tarafından geçtiğimiz günlerde soruşturma başlatılmıştı. ABD'li yetkililer, para aklama ve vergi suçları nedeniyle soruşturmanın başlatıldığı ve bilgi toplanıldığını açıklamıştı.

Binance Sözcüsü Jessica Jung, şirketin yasal yükümlüklerini yerine getirdiği ve yetkililerle iletişim halinde olduklarını ifade etmiş ve para aklama iddiasına yönelik araştırma sürdüklerini ve uygun prensipleri oluşturmak için çalıştıklarını belirtmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.