Hava Durumu

Bir anlık gafletti, sadece dokundum...

23 yaşındaki öğrenci 17 yaşındaki kızı asansörde elle taciz etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2014 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2014 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir anlık gafletti, sadece dokundum...

Edirne'de 17 yaşındaki lise öğrencisi İ.K.’yı takip ederek oturduğu apartmanın asansöründe elle taciz ettiği öne sürülen Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi 23 yaşındaki M.M. A. hakkında 3-10 yıla kadar hapsi istendi. Suçunu itiraf eden M.M.A. savunmasında, "bir anlık gafletle yaptım. Sadece dokundum sonra pişman olup kaçtım" dedi.

Olay, geçen Eylül ayında Şükrüpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Dershaneden çıkıp evine gitmek isteyen lise öğrencisi İ.K., dershaneden evine dönerken, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği son sınıf öğrencisi M.M.A. kendisini takip etti. M.M.A., iddiaya göre, genç kız ile birlikte asansöre binerek elle tacizde bulundu. İ.K.’nın çığlıkları üzerine M.M.A. kaçtı. İ.K., annesi H.K. ile birlikte 25 gün sonra çarşıda gezerken kendisine tacizde bulunan Mehmet M.A.’yı görünce hemen annesine söyledi. Şikayet üzerine yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde ifadesi alınan şüpheli M.M.A., suçunu itiraf ederken, pişman olduğunu söyledi. Olay günü öğrenci kıyafeti giymiş İ.K.’yı görerek takip ettiğini anlatan M.M.A.  polisteki sorgusunda "Girdiği apartmana ben de girdim. Birlikte asansöre bindik. Bir anlık refleksle vücudunun alt tarafına, cinsel organına dokundum. Bağırdığında asansörü katta durdurup kaçtım. Onu tanımıyorum. Yaptığımdan pişman olup kaçtım. Üzerime düşen maddi manevi ne varsa yapmaya hazırım" dedi. Adliyeye sevk edilen M.M.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

10 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Soruşturmayı tamamlayan Edirne Cumhuriyet Savcısı Tufan Tanrıkulu Edirne 3’üncü dava açtı. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmesine karar verilen davanın iddianamesinde, üniversite son sınıf öğrencisi M.M.A. hakkında cinsel istismar suçundan 3-8 yıl kadar hapis cezası istendi. Savcı Tanrıkulu şüpheli M.M.A.’nın, İ.K.’nın annesinin polisi aradığı sırada yanına gelerek, "Siz beni neyle suçluyorsunuz? Ben öğretmen adayıyım, siz bundan sonra ne yapacağımı görürsünüz" diyerek genç kızı tehdit ettiği gerekçesiyle de ayrıca 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası verilmesini istedi.

Tutuksuz yargılanan ve 10 yıla kadar hapsi istenen üniversite öğrencisi M.M.A. önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.