Hava Durumu

Bir Demet Tiyatro geri mi dönüyor?

Candaş Tolga Işık'ın programına konuk olan Yılmaz Erdoğan, "Bir Demet Tiyatro yeniden televizyonda oynar mı?" sorusu üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yeniden yayınlanması durumunda karakterlerde sıkıntılar çıkabileceğini söyleyen Erdoğan, "Yeniden yayınlanırsa Feriştah'ta yüzde yüz sorun çıkar. Saldıray'ı ise komple biplerler" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2021 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2021 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir Demet Tiyatro geri mi dönüyor?

Candaş Tolga Işık'ın sunumuyla Haber Global ekranlarında yayınlanan Az Önce Konuştum'un bu haftaki konuğu başarılı sanatçı Yılmaz Erdoğan oldu. Canlı yayında samimi açıklamalar yapan Erdoğan, 8 sezon boyunca yayınlanan Bir Demet Tiyatro hakkında da konuştu.

"BİR DEMET TİYATRO YENİDEN YAYINLANIRSA SALDIRAY'I KOMPLE BİPLERLER"

Oyuncu, Işık'ın "Bir Demet Tiyatro yeniden oynar mı televizyonda? RTÜK parça pinçik edebilir" sorusu üzerine şunları söyledi: "Yeniden yapsak olmaz. Aynı tat olmaz. Bunu düşündük hatta ben bir altın sezon kütüphanede dursun diye yazdım. Belki BKM 30. yıl için falan yapılabilir. Hasretlik hali güzel, sıradan bir şey haline getirmeyelim. Yeniden yayınlanırsa Feriştah'ta yüzde yüz sorun çıkar. Saldıray'ı ise komple biplerler. Ancak Saldıray, Feriştah seyredip kimse ahlaksız olmadı. Çünkü ahlak öyle bozulan bir şey değil. Yoğurt gibi hava alınca bozulan bir şey değil. Bozulması da düzeltilmesi de daha zor bir şey. Özgür sanatla bozulmaz."

YILLARCA YAYINLANMIŞTI

Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan Bican Günalan, Gürdal Tosun, Deniz Özerman, Erdal Tosun, Zerrin Sümer, Serhat Özcan, Olgun Şimşek, Ayberk Atilla, Engin Günaydın, Sinan Bengier, Altan Erkekli ve Erdoğan Dikmen gibi oyuncuların kadrosuna yer alan Bir Demet Tiyatro, 1995 ile 2007 yılları arasında iki ayrı dönemde yayınlanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.