Hava Durumu

Bir katliam daha! İki köpeği zehirleyip...

Son günlerde üst üste gelen hayvan katliamı haberlerine bir yenisi eklendi. Antalya'nın Konyaaltı İlçesi Gökdere Mahallesi'nde ikamet eden Emine Tekçe, evlerinin önünde besledikleri 2 köpeğin zehirlenerek öldürüldüğünü iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2017 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2017 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir katliam daha! İki köpeği zehirleyip...

2 gün önce Ankara'da 12 köpek ve 1 kedi, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından katledilmişti. Yine İstanbul'da 'nesli tehlikede' olarak tanımlanan, yetişkin 214 santimetre uzunluğundaki erkek bir Afalina türü yunus, 4 Haziran'da Tarabya sahiline ölü olarak karaya vurmuştu. Yunusun av tüfeğiyle katledildiği tespit edilmişti.

'DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞTI'

Olayla ilgili jandarmaya haber verdiklerini kaydeden Tekçe, "Daha önce de bir köpeğimiz kustuktan sonra ölmüştü ancak biz zehirlendiğini aklımıza getirmedik. Bugün iki köpeğimizi daha ölmüş olarak bulunca konuyu kolluk kuvvetlerine bildirdik" dedi.

'TÜFEKLE VURULUYOR'

Mahalledeki başıboş köpeklerin tüfekle vurulduğunu da ileri süren Tekçe, "Bu mahallede hayvanlara yönelik sistemli bir katliam başladı. Sahipli köpekler zehirleniyor, sahipsiz köpekler ise tüfekle vuruluyor. Bunun adı resmen katliam. Şu an mahallede 4'e yakın sahipsiz köpek kayıp" diye konuştu.

'TESPİT YAPILACAK'

Köpeklerin kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için harekete geçtiklerini kaydeden Tekçe, şöyle dedi:

"Veterinerimiz köpeklerimizin neden öldüğünü resmi olarak tespit edecek. Bu olayla ilgili 2 kişiden şüpheleniyoruz. Zaten o isimleri de ilgili kurumlarla paylaştık.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.