Hava Durumu

Bir ninenin şikayeti, üç çocuğu fuhuş çetesinin elinden kurtardı

Sivas'ta 14 yaşındaki torununun fuhuşa sürüklendiğini iddia eden 63 yaşındaki Ü.T.'nin şikayeti üzerine harekete geçen polis fuhuş çetesini çökertti. Olayla ilgili 3 kişi tutuklanıp cezaevine gönderilirken çetenin zorla fuhuş yaptırdığı üç çocuk kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2020 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2020 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir ninenin şikayeti, üç çocuğu fuhuş çetesinin elinden kurtardı

Edinilen bilgiye göre, olay, Sivas'ın Kangal ilçesinde meydana geldi. Ü.T. (63) isimli bir nine polise başvurup 14 yaşındaki torununun arkadaşları tarafından fuhuşa zorlandığı ihbarında bulunarak yardım istedi.

Kangal polisi tarafından yürütülen titiz çalışmada, H.S.T.'yi (14) fuhuşa sürüklediği düşünülen, B.U., F.K., R.Ç. ve H.S.T. gibi fuhuşa sürüklenen küçük yaştaki M.C.İ. (17) ve Z.R.Ş. (15) gözaltına alındı. İfadelerinin alınmalarının ardından adliyeye sevk edildiler.

B.U., F.K. ve R.Ç., çocuğun cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden Yoksun kılma, şantaj, müstehcenlik, fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama suçlamaları ile tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.C.İ. ve Z.R.Ş. isimli çocuklar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.