Hava Durumu

Bir söylentiyle yüzlerce kişi kışlanın önüne akın etti

Tekirdağ Çerkezköy'de 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndan tankların sokağa çıkacağı dedikodusu üzerine yüzlerce kişi kışla önüne akın etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir söylentiyle yüzlerce kişi kışlanın önüne akın etti

Tekirdağ'da Ak Parti Çerkezköy İlçe yönetimine kentteki 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndan tankların dışarı çıkacağı yönünde bilgi geldiği haberleri kısa sürede ilçeye yayıldı. Bunun üzerine birbirleriyle sosyal medya üzerinden haberleşen grupların önerisiyle belediye ile işadamlarına ait kamyon ve iş makineleri garnizonun giriş-çıkış kapılarının önüne çekildi.

Bu sırada çok sayıda Çerkezköylü askeri birliğin önünde toplandı. Kısa sürede sayıları artan kalabalık ’Demokrasi nöbetine geldik’ diye sloganlar attı. Bu gelişmeler üzerine garnizonun ışıkları söndürülürken, askerlerden herhangi bir müdahalede bulunulmadı.

Kalabalığın arasında bazı kişilerin taşkınlık yapması üzerine AK Partili bölge milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün, garnizonun önüne geldi. Vatandaşları sağduyulu olmaya davet eden milletvekilleri, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın ilçeye gelerek belediye önünde konuşma yapacağını bildirdi. Bu çağrı üzerine vatandaşlar garnizonun önünden ayrılarak Cumhuriyet Meydanına yöneldiler. İş makineleri ise garnizonun kapılarının önünde bırakıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.