Hava Durumu

Bir yılda kazandığını artık bir haftada kazanıyor! Müstehcen fotoğraflarını...

33 yaşındaki öğretmen, OnlyFans'te müstehcen fotoğraflarını satarak bir haftada eski yıllık maaşının iki katını kazanmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir yılda kazandığını artık bir haftada kazanıyor! Müstehcen fotoğraflarını...

33 yaşındaki 4 çocuk annesi Courtney Tillia, şu sıralar çok popüler olan ücretli sosyal medya uygulaması OnylFans hesabı açarak çıplak fotoğraflarını satmaya başladı. Bu iş için öğretmenliği bırakan Courtney Tillia, öğretmenliğin ona göre olmadığını düşünerek kamera karşısında soyunmaya başladı.

FOTOĞRAFLARINI KOCASI ÇEKİYOR

6 rakamlı paralar kazandığını söyleyen Courtney Tillia'nın fotoğraf ve videolarını 39 yaşındaki fotoğrafçı kocası Nick'in çektiğini söylüyor.

Courtney, okuldaki işini bıraktıktan kısa bir süre sonra, yerel bir fotoğrafçı tarafından eğlenmek için bir fotoğraf çekimine katılmasının istendiğini söyledi. Tamamen çıplak yaptı ve yeni bulduğu hobisi tarafından 'özgürleştiğini' hissettiğini hatırlıyor.

O andan itibaren Courtney ücretli fotoğraf çekimlerine katılmaya başladı ve evde kendi portföyünü oluşturmak için fotoğrafçı kocasıyla birlikte çalıştı. Bu işte kocasının kendisini tamamen desteklediğini söylüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.