Hava Durumu

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm bu akşam var mı?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm tarihi, dizinin hayranları tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta bir haftalık ekran macerasına ara veren dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 79. yeni bölüm fragmanında kazada ölen Yılmaz'ın cenazesi dikkat çekti. Demir'in yolda karşılaştığı kadın ise fragmana damga vurdu. Bir Zamanlar Çukurova'ya bu hafta başarılı oyuncu Hande Soral Ümit karakteri ile dahil olacak. İşte, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı ve tarihi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2021 21:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2021 21:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm bu akşam var mı?

Geçtiğimiz hafta ekran macerasına ara veren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm akıbeti merak ediliyordu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla Bir Zamanlar Çukurova'nın kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi. Bir Zamanlar Çukurova'nın bu akşam yayınlanacak bölümünde Hande Soral'ın karakteri Ümit ile ilgili detaylar da ortaya çıkacak.

Çukurova'da tüm engellere rağmen bitmeyen Züleyha ve Yılmaz aşkı, bir trafik kazası ile hüzünlü bir ayrılığa sahne oldu. Adeta Çukurova'da Yılmaz ve Züleyha aşkı ile yaşananların ardından bembeyaz bir sayfa açıldı! Ama kader, bir kez daha ayrılık kartını çıkardı!

Züleyha'nın gözyaşlarına yürek dayanmadı!

Yılmaz, son nefesini sevdiği kadınla, ömrünü adadığı aşkla verdi! Züleyha tam da kavuştuk derken Yılmaz'ı kaybetti! Demir, Züleyha'yı ayakta tutmaya çalışıp, Çocukları için güçlü olmasını sağlamak için çabalayacaktır. Demir de üzgündür. Ama neyse ki ölmeden önce Yılmaz'la helalleşmiştir.

Çukurova, İstanbullu Yılmaz'a veda ediyor!

Yıllar önce hem eşini hem evlatlarını kaybeden Fekeli, kısa süre içinde yeniden aynı acılarla sınanmaktadır. Kimsenin onu teselli etmeye gücü yetmez. Yılmaz'ın cenazesini Fikret üstlenir, her şeye o sahip çıkar! Züleyha da, Müjgan da evlatlarıyla cenazenin başında yer alacaktır. Cenaze namazında gözyaşları sel olup akarken, özellikle Züleyha ve Fekeli, kalplerinin bir parçasını da o mezara gömerler. Yılmaz'ın cenazesi, duası, mevlidi ile Fekeli adına Fikret uğraşırken, Adana'da bambaşka şeyler de olacaktır. Gaffur, artık Almanya işinin sonuna gelmiştir. Gitmek için her şeyi hazırlar, hatta Demir ile bile işleri yoluna koyar. Bu arada, Adana'ya gelen Ümit, Demir ile tanışacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.