Hava Durumu

Bir zamanlar Kıbrıs dizisi ilk bölümüyle Twitter'da gündem oldu

Dizide sakız tüccarı Kemal Dereli karakterini Ahmet Kural, eşi İnci'yi Pelin Karahan, Türkiye'den adaya gizli görevle gelen Ankaralı karakterini Serkan Çayoğlu, nişanlısını ise Gülper Özdemir canlandırıyor. Rum komutan Samson'u Tayanç Ayaydın, Kıbrıs Türk Lideri Rauf Denktaş'a da Devrim Saltoğlu hayat veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir zamanlar Kıbrıs dizisi ilk bölümüyle Twitter'da gündem oldu

Bir Zamanlar Kıbrıs'ın ilk bölümünde 21 Aralık 1963 sabahı işlendi.

KANLI NOEL'İ OYNADILAR

Tüm Kıbrıslı Rumlar ve Kıbrıslı Türkler gibi Dereli Ailesi de o sabaha bir daha asla bir araya gelemeyeceklerini bilmeden uyandı. Yüzyıllardır Akdeniz'in ortasında toprak ne verdiyse onunla yaşayan Dereli ailesi, uyandıkları günün tarihe Kanlı Noel olarak geçeceğini bilmiyordu.

O gün, sadece Kemal Dereli ve yüz binlerce Kıbrıs Türkünün değil, Kıbrıs'ta yaşayanlar da dahil devlet için gizli görevde çalışan ve "Anavatan"da, Ankara'da yaşayan yüz binlerce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının hayatı da bir daha asla "eskisi gibi olmayacak" şekilde değişti.

TWITTER'DA TREND OLDU

Kadın, çocuk, genç ve yaşlı birçok kişinin öldürüldüğü kanlı gecenin sahnesi izleyicileri ekrana kilitledi. Başarılı oyunculukların sergilendiği dizi ilk bölümüyle Twitter'da trend olurken binlerce sosyal medya kullanıcısı "İzlerken ne acı bir de bunlar gerçekten yaşandı" yorumu yaptı.

İşte Bir Zamanlar Kıbrıs için yapılan bazı yorumlar...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.