Hava Durumu

Birand Tunca: Annemin hastalığı beni olgunlaştırdı

Oyuncu Birand Tunca, 8 yıldır kanser tedavisi gören annesiyle yaşadığı tecrübeleri ve zorlu sürecin kişiliğine kattıklarını anlattı: "Annemle yaşadığım bu süreç beni olgunlaştırdı."

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2020 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2020 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Birand Tunca: Annemin hastalığı beni olgunlaştırdı

Ünlü oyuncu Birand Tunca, 8 yıldır kanser tedavisi gören annesi Yasemin Sözen'in doktoru Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Esat Namal'la YouTube'da bir araya geldi. Ünlü oyuncu, bu süreçte duygusal anlamda yaşadıklarını şöyle anlattı: "Annemin hastalığıyla 15 yaşımda tanıştım. İlk kemoterapiyi aldığında bana gülüyordu ama biliyordum içinde ağlıyordu. Onu kusarken gördüğüm o ilk andan itibaren her şey benim için değişmeye başlamıştı. Tedavi süreci çok zordu. Sadece Demet (Özdemir) bilir; annemin kemoterapisinin yanından çıkıp dizi setine gidiyordum. Bu süreç beni olgunlaştırdı. Allah'a bir duam vardı; 'ekranda bir şeyler yapabildiğimi anneme göstermeden onu benden alma.' O da dualarımı kabul etti."

Hayalperest bir çocuktum

Ünlü oyuncu, hayalperest bir çocuk olduğunu ve hayatta istediklerini başardığını da söyledi: "Sporla iç içe bir öğrencilik zamanım oldu.
Eski yüzücüyüm. Kelebek stilinde Türkiye şampiyonluğum var. Hayatta o kadar saklanıyoruz ki artık saklanmama üzerine bir şeyler yaratmak istediğim dönemimdeyim. Oyunculuk benim sadece mesleğim, karakterim değil."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.