Hava Durumu

Birbirlerine girdiler!

Bursaspor'un salgın sonrası Ankara'da oynadığı maçın ardından Kerem Can Akyüz ile Seleznov tartıştı. Başarılı sol bek oyuncusu Ukraynalı forvete yüklenerek, "Bunu iyice şişirdiniz başımıza. Hem oynamıyor hem de kulübeden bağırıp duruyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2020 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2020 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Birbirlerine girdiler!

ÖZEL HABER | Tolga ÖZTAŞ

TFF 1. Lig'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen 2019-2020 sezonuna yaklaşık 3 ay aradan sonra Keçiörengücü ile oynanan maçla geri dönen Bursaspor'da hem 1-0'lık alınan yenilginin hem de maç sonunda yaşanan kavga olayıyla şok yaşadı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Kerem Can Akyüz, ikinci yarıda oyuna dahil olan Yevgen Seleznov ile tartıştı. 90 dakikanın sonunda alınan mağlubiyetin ardından başarılı sol bek oyuncusu soluğu Ukraynalı golcünün yanında alarak, "Yedek kulübesinden niye bağırıp duruyorsun? Sanki sen girdin ne yaptın? Ne kadar oynadın?" diye serzenişte bulundu.

ZOR SAKİNLEŞTİLER

İki futbolcuyu ayıran ve işlerin söz dalaşından daha kötüye gitmesini engel-leyen ise yedek kaleci Emrullah Şalk ile kulüp basın sorumlusu Bartu Kösemsever oldu. Ancak Seleznov'un da Kerem Can'a İngilizce olarak, "Are you mad?" yani, "Sen deli misin?" sözleri üzerine başarılı sol bek daha da sinirlendi. Kerem Can bu kez eski sportif direktör Selçuk Erdoğan'ın yanından geçtiği sırada, "Bunu başımıza siz musallat ettiniz. Şişirdiniz, şişirdiniz al işte sonuç ortada. Kocaman bir sıfır" dedi. İki oyuncu aralarındaki mesafe tamamen açılınca sakinleşti ama stattan ayrılırken bile yan yana
gelmemeye özen gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.