Hava Durumu

Birce Akalay'dan tepki çeken Ozan Güven paylaşımı!

Ozan Güven tarafından darp edildiği iddiasıyla savcılığa başvuran Deniz Bulutsuz'a onlarca destek mesajı yağarken oyuncu Birce Akalay'ın yaptığı paylaşım ise tepki çekti.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2020 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2020 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Birce Akalay'dan tepki çeken Ozan Güven paylaşımı!

Darp raporu alarak savcılıkta ifade veren Ozan Güven ise, ayrılmak istediğini söyleyince Bulutsuz'un, "Seni Türkiye'ye rezil edeceğim. 'Kadın döven adam' diye söyleyeceğim" dediğini ileri sürerek asıl yaralanın kendisi olduğunu söyledi.

Bu olayın sosyal medyada düşmesinin ardından ise ünlü isimlerden tepki mesajları geldi. Kadına şiddete hayır paylaşımları yapan ünlü isimler Bulutsuz'a destek oldu. Ancak Güven'in arkadaşı Birce Akalay yaptığı paylaşımla tepki çekti.

Akalay paylaşımında şunları söyledi: "Kadına şiddet asla onaylanamaz. Hele ki bildiğimiz, gördüğümüz, bizzat yaşadığımız onca acıdan sonra. Bugün yıllardır tanıdığım ve benimle aynı düşüncelerde olduğundan emin olduğum arkadaşım Ozan'ın yaşadığı ve yaşattığı bu acıdan, gördüklerim ve duyduklarımdan son derece üzgünüm."

Akalay kendisine tepki gelince ise şunları yazdı: "Twitter herkesin özgürce düşüncelerini dile getirdiği bir mecra. Benim için de farksız inanın. Ancak böyle bir vaziyet dostunuzun başına geldiğinde yaşadığınız şokla insan sözlerini nasıl seçeceğini bilemiyor. Tek söyleyebileceğim şaşkın ve herkes için sonsuz üzgün olduğumdur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.