Hava Durumu

Birlik için destek istiyorum

Bursaspor Kulübü başkan adayı, “Aday oldum çünkü sportif başarıyı sürekli kılmamız lazım. Kulübümüzün ekonomik yönden de istikrarlı bir güce kavuşması gerekiyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2013 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2013 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Birlik için destek istiyorum

Hayri Yazıcı, düzenlediği basın toplantısında, sözlerine kardeşi İbrahim Yazıcı'nın vefatının acısının hala sıcak olduğunu söyleyerek başladı. Bursaspor'u, “Rahmetlinin tüm camiaya emaneti” anlayışıyla sahiplenip kulübün her başarısında hatırasının yeniden canlanmasını canı gönülden istediğini dile getiren Yazıcı, “Bu duygu ve düşüncelerle camiamızdan da gelen talep ve önerilerle ben ve arkadaşlarım Bursaspor yönetimine aday olduk” değerlendirmesinde bulundu. Yazıcı, camiaya şeffaf ve katılımcı bir yönetim vaat ettiklerini ve aday olmasının sebeplerini anlattı. Sportif başarıyı sürekli hale getirmek için göreve talip olduklarını açıklayan Yazıcı,

Bursaspor markasının sınırlarımızı aşan bir kimlikle anılması için tüm kent tarafından sahiplenilmesi gerektiğini belirtti.

'VİZYON 16' PROJESİ

“Bursaspor'u her şeyin üstünde gören bir anlayışla yeniden şampiyon yapmak için desteğinizi istiyoruz” diyen başkan adayı Hayri Yazıcı, “Bursa ile bir olmak birlik olmak için desteğinizi istiyoruz. Sportif başarının olmazsa olmazı birbirine inanan, güvenen bir ekiptir” açıklamasında bulundu. Bursaspor'un önümüzdeki dönemde kurumsallaşması ve geleceğine yatırım anlamına gelen altyapı ihtiyaçlarını, hedeflerini “VİZYON16” adıyla projelendirdiklerini bildiren Yazıcı, kardeşi İbrahim Yazıcı'nın “Bir şampiyonluk yetmez” sözünü hatırlatarak; “Onun ilkelerine yenilerini katarak hep birlikte çalışıp yeni şampiyonluklar kazanacağımıza olan inancım tam” diye konuştu. Yazıcı, Recep Bölükbaşı'nın listede yer almayacağı yönünde karar aldığı şeklindeki soruyu, “Bana değil Recep arkadaşımıza sorun” diye cevapladı. Bu arada Recep Bölükbaşı konuyla ilgili olarak Yazıcı'nın listesinde yer almayacağını açıkladı.

Nasıl Bursasporlu olmam?

“Ben 68 yaşındayım. Fenerbahçeli olduğumda Bursaspor daha kurulmamıştı. Çocukluğumuz böyle geçti. Madem bu soruyu sordunuz, Bursaspor'a kupa kazandıran başkanları sayayım. Kardeşim de Fenerbahçeli'ydi. Cavit Çağlar da, Levent Kızıl da Fenerbahçeli. Ben Bursa'da doğdum, Bursa'da büyüdüm. Emirsultan'da oturdum. Ben Bursasporlu nasıl olamam? Futbolcular bugün Bursaspor'da yarın başka takımda oynuyor, teknik direktörler de aynı. Bursaspor sevgisi içimde olmasa bu işe talip olmam.”

24 ay içinde koleji açarız

“Çok sevdiğimiz bir arkadaşımız seçilmemiz halinde İzmir yolunda 27 dönümlük bir araziyi bağışlayacağını söyledi. Bu bağış gerçekleşirse Bursaspor Koleji 24 ay içinde tamamlar hizmete açarız.”

En doğru karar hoca ile devam

“Şu anda bağlayıcı bir karar almak zor. Seçildiğimiz zaman en doğru kararı veririz. Ama şu anda en doğru karar Hikmet Karaman ile devam etmek yönünde gibi görünüyor.”

19 Mayıs gösterisi mi olacak?

Stat kimin; Bursaspor'un. Belediye, devlet yapabilir ama bu statta 19 Mayıs gösterileri yapılacak değil, Bursaspor top oynayacak. Gelirleri de Bursaspor, Bursaspor'un olacak.  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de çok iyi bir Bursasporlu. Onun da bizimle aynı şeyleri düşündüğünü inanıyorum.”(Mustafa Kemal Makinacı)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.