Hava Durumu

"Bitcoin bir fare zehiri"

ABD'li yatırımcı Warren Buffett, sahibi olduğu Berkshire Hathaway şirketinin yıllık hissedarlar toplantısında Bitcoin'le ilgili sert uyarılarda bulundu, "Bitcoin bir fare zehiri" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2018 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2018 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bitcoin bir fare zehiri"

Ünlü ABD'li yatırımcı Warren Buffett, Bitcoin'e yatırım yapmama çağrısı yaparak "Bitcoin muhtemelen bir fare zehiri" dedi.

Sahibi olduğu Berkshire Hathaway şirketinin yıllık hissedarlar toplantısında konuşan Buffett, Bitcoin ve diğer kripto paralara yatırımın büyük risk olduğu yönündeki görüşlerini yineledi.

ABD ve Çin arasında ticaret savaşı çıkacağı endişelerine de değinen Buffett, "Bu iki akıllı ülkenin bu kadar aptalca bir şey yapacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Geçmişte Google'ın çatı şirketi Alphabet ile Amazon'a yatırım yapmamakla hata ettiğini de kaydeden Buffett, "Google ve Amazon konusunda yanlış kararlar verdim. Bu iki şirket o zamanki seviyenin çok ötesine yükseldiler" ifadelerini kullandı.

Buffett'ın son olarak Apple'daki hisselerini artırması, teknoloji şirketinin hisselerinin hızla yükselmesine yol açmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.