Hava Durumu

Bitir bu işi Bursaspor!

Bursaspor Osmanlıspor'la kozlarını paylaşacak. Paul Le Guen'in öğrencileri düşme hattındaki rakiplerini yenerek kalan maçlar öncesi alt sıralardan bağını tamamen koparma amacında. Saat 16.00'da başlayacak maç Beinsports1'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bitir bu işi Bursaspor!

TİMSAH NEFES ALMIŞTI

Süper Lig'de 9 hafta süren galibiyet hasretine geçen hafta Kayserispor karşısında Bogdan Stancu'nun golüyle elde ettiği 1-0'lık skorla son veren Bursaspor bugün önemli bir maça çıkacak. Yeşil Beyazlılar Ankara deplasmanında düşme hattında yer alan Osmanlıspor'la karşılaşacak. Saat 16.00'da başlayacak ve BeinSports1'den ekranlara gelecek kritik mücadeleyi Barış Şimşek yönetecek. Kayserispor galibiyetiyle derin bir nefes alan ve düşme hattıyla arasındaki puan farkını 9'a çıkaran Bursaspor bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılarak üst sıralara doğru tırmanışını sürdürmek istiyor.

KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYELİM

İki takım arasında Süper Lig'de bugüne kadar oynanan 14 maçta taraflar birbirlerine sadece 2'şer kez üstünlük sağlayabildi. İrfan Buz yönetimindeki Osmanlıspor ligin 2'nci yarısında henüz galibiyetle tanışamadı. Başkent ekibi oynadığı 7 maçtan 4 beraberlik 3 de mağlubiyetle ayrıldı. Teknik direktör Paul Le Guen bu karşılaşma öncesi yaptığı hem taktik hem de mental antrenmanlarla mücadeleye verdiği önemi futbolcularına aşılamaya çalıştı. Deplasmanda oynadığı son 4 maçtan puan çıkaramayan ve rakip fileleri sadece 1 kez havalandıran Bursaspor bu kötü istatistiği de bozmak amacında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.