Hava Durumu

Bitsin artık bu iş

Bursaspor'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek Ali Akman'da son düzlüğe girildi. Genç futbolcu bir ay içinde sözleşme uzatmadığı takdirde başka kulüplerle ön anlaşma hakkını elde edecek. Başkan Erkan Kamat'ın bu hafta içinde 18 yaşındaki futbolcunun ailesiyle görüşme yapmayı planladığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2020 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2020 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bitsin artık bu iş

Yeşil Beyazlı camia merakla Ali Akman konusunda başkan Erkan Kamat'ın yapacağı hamleleri bekliyor.

TÜM YETKİ BAŞKANDA

Tüm Bursasporlular'ın merakla beklediği Ali Akman'ın sözleşme uzatma konusundaki belirsizlik devam ediyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek genç futbolcu yeni yılın gelmesiyle bilirlikte Bosman Kuralları kapsamında başka kulüplerle görüşme ve ön protokol yapma hakkını elde edecek. Başkan Erkan Kamat, 'Sadece ben ilgileneceğim' dediği Ali Akman konusundaki sessizlik süre dursun genç futbolcunun geleceğiyle ilgili tek açıklama şu ana kadar amcası Ayhan Akman'dan geldi.

AİLESİYLE GÖRÜŞECEK

Bursaspor'da başkan Erkan Kamat'ın bu hafta içinde Ali Akman'ın ailesiyle bir araya gelmeyi planladığı öğrenildi. Erkan Kamat menajeri bulunmayan Ali'nin ailesiyle yapacağı görüşmede şartları ve talepleri öğrenecek. Teknik direktör Mustafa Er'in takımda kalmasını istediği genç futbolcu tarafların anlaşması halinde yeni sözleşmeyi imzala-yacak. Tersi durumda ise Ali bedelsiz olarak takımdan ayrılma hakkını elde edecek. Ali Akman Bursaspor'da şu ana kadar 7 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.