Hava Durumu

Bitsin artık bu kötü gidiş!

TFF 1. Lig'de son iki maçı yenilgiyle geride bırakan Bursaspor bugün sahasında Boluspor ile karşılaşacak. Yeşil Beyazlılar ligde sıkıntılı günler yaşayan rakibini yenerek kötü gidişe dur deme amacıyla sahaya çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2020 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2020 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bitsin artık bu kötü gidiş!

Ege deplasmanını puansız kapatan Bursaspor'da camia takımdan bugün üç puan bekliyor.

İKİ MAÇTA PUAN ALAMADI

Menemenspor ve Akhisarspor ile üst üste oynadığı iki deplasman maçından yenik ayrılan Bursaspor bugün kritik bir maça çıkacak. İki maçta 6 puan kaybeden Yeşil Beyazlılar sahasında ligde sıkıntılı günler yaşayan Boluspor'la karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki maç saat 16.00'da başlayacak. Hakem Sarper Barış Saka'nın yöneteceği mücadele TRT Spor ve BeIN Sports Max 1 kanallarından naklen ekranlara gelecek.

KAMAT'IN GÜVENİNİ ALDI

Teknik direktör Mustafa Er yönetiminde ligde genç bir kadroyla mücadele eden Yeşil Beyazlılar milli maç öncesi oynanacak iki lig ve kupa müsabakası için adeta seferberlik ilan etti. Başkan Erkan Kamat'ın güvenini alan Mustafa Er oyuncularından galibiyet istedi. Son maçlarda bireysel hataların ön plana çıktığı Yeşil Beyazlılarda futbolcular şanssızlıklarını kırıp Boluspor'u yenerek ligde üst sıralardan kopmama amacıyla mücadele verecek.

SAKA, BOLU'YA ŞANSLI GELİYOR

Bursaspor'la Boluspor arasındaki kritik maçı Sarper Barış Saka yönetecek. Saka bugüne kadar Yeşil Beyazlı takımın 2 maçında düdük çaldı. Saka yönetiminde Bursaspor birer galibiyet ve yenilgi elde etti. Sarper Barış Saka'nın yönettiği 7 maçta Boluspor yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı Beyazlılar bu karşılaşmalarda 4 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı.

EN BÜYÜK KOZ ALİ AKMAN

Boluspor karşısında Bursaspor'un en büyük kozu Ali Akman olacak. formda futbolcu 7 maçlık periyotta takımın skor yükünü çeken oyuncuların başında gelirken, krallık yarışından da kopmak istemiyor. Ali Akman attığı 5 golle krallık yarışında Adana Demirsporlu Mehmet Akyüz ve Altaylı Marco Paixao'nun ardına 3'üncü basamakta bulunuyor.

GÖZLER GENÇLERDE

Türk futboluna bu sezon birçok yeteneği sunan Bursaspor'da yine gözler takımın gençlerinde olacak. Yeşil Beyazlılar'da teknik direktör Mustafa Er'in yoğun maç trafiği ve kadro sıkıntısı nedeniyle yine bazı gençleri sahaya sürmesi bekleniyor. Genç teknik adamın Akhisarspor maçında takımına penaltı kazandıran Kerem Şen'in yanı sıra solbekte Kerem Kök'ü maçın durumuna göre sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi.

ÖZER MAÇ SAATİNDE

Bursaspor'da Boluspor maçı öncesi önemli eksikler bulunuyor. Ameliyat olan Vefa Temel ve Ramazan Keskin karşılaşmada forma giyemeyecek. Ataberk Dadakdeniz'in durumundaki belirsizlik sürüyor. Yeşil Beyazlılar'da takım kaptanı Özer Hurmacı'nın ayağındaki ağrıların arttığı ve karşılaşma öncesinde yapılacak kontrollerin ardından forma giyip giymeyeceğinin netliğe kavuşacağı bildirildi.

İŞTE BURSASPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Deniz Aydın
İsmail Çokçalış
Aykut Akgün
Furkan Emre Ünver
Onur Atasayar
Burak Altıparmak
Emirhan Aydoğan
Tuğbey Akgün
Recep Aydın
Burak Kapacak
Ali Akman

LOCALAR YÜZDE 50 KAPASİTE

Bursaspor'la Boluspor maçında Yeşil Beyazlı taraftarlar stada kısmen giriş yapabilecek. Yeşil Beyazlı taraftarlar locaları yüzde 50 oranında kullanabilecek. Bursasporlu taraftarlar iç sahada oynanan son maçta takımlarını Balıkesirspor karşısında izlemiş, Mustafa Er ve öğrencileri mücadeleden 3-1 galip ayrılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.