Hava Durumu

"Biz bir aileyiz"

Bursasporlu Abdullahi Shehu ırkçılık karşıtı açıklamada bulundu. Aile vurgusu yapan Nijeryalı futbolcu, "Biz olduğumuzdan daha fazlasıyız, biz biriz. Biz bir aileyiz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2020 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2020 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Biz bir aileyiz"

KAYITSIZ KALMADILAR

Amerika Birleşik Devletleri'nde siyahi vatandaş George Flody'un polis tarafından öldürülmesinin ardından tüm dünyada ırkçılık karşıtı tepkiler gündemden düşmüyor. Birleşik Devletler'den tüm dünyaya yayılan ırkçılık karşıtı söylemler ve gösterilere spor kulüpleri de büyük destek verdi. Bu duruma kayıtsız kalmayan Bursaspor da hafta içinde teknik direktör ve oyuncuların katılımıyla ırkçılığa karşı tepkisini dile getirmişti.

OLDUĞUMUZDAN FAZLAYIZ

Tam da bu olayların gündemde olduğu dönemde takımın önemli isimlerinden Abdullahi Shehu'nun Emirhan Aydoğan'la objektiflere yansıyan fotoğrafı Türkiye liglerinde ırkçılığa karşı sembol görüntülerden biri oldu. Konuyla ilgili düşüncelerini kamuoyuyla paylaşan Abdullahi Shehu aile vurgusu yaptı. Nijeryalı krampon, "Biz olduğumuzdan daha fazlasıyız, biz biriz. Biz bir aileyiz." sözleriyle ırkçılığa karşı tutumunu sergiledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.