Hava Durumu

Bizati geldi, Özlüce'de hava değişti!

Bursaspor'da göreve getirilen teknik direktör Özcan Bizati takımla yaptığı toplantıda oyuncularını dinledi ve sonrasında kafasındaki oyun sistemini Yeşil Beyazlılar'a aktardı. Bizati'nin pozitif yaklaşımına oyuncular da aynı şekilde karşılık verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2021 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2021 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bizati geldi, Özlüce'de hava değişti!

Bursaspor'da Fatih Tekke ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen teknik direktör Özcan Bizati işe hızlı başladı. Ankara'dan Bursa'ya gelen deneyimli çalıştırıcı ilk olarak takımıyla toplantı yaptı. Futbolcularıyla tanışan Bizati önce oyuncularını dinledi, sonra da kendi oyun planı hakkındaki bilinmeyenleri Yeşil Beyazlı kramponlara anlattı. Oyun felsefesinin baskılı futbol olduğunu dile getiren Özcan Bizati'nin ardından taktik çalışmaya geçtiği bilgisi paylaşıldı.

BİRLİKTE ÖZVERİLİ ÇALIŞACAĞIZ

Yeşil Beyazlı kramponların kendilerine pozitif bir yaklaşım tarzı uygulayan yeni teknik direktör Özcan Bizati ve ekibine aynı şekilde karşılık verdikleri ifade edildi. Özcan Bizati ligin 7'nci haftasında Ankaragücü ile oynanacak maça kadar takımını taktik anlamda en iyi şekilde hazırlamak için çaba sarf edecek. Tecrübeli teknik adamın takımından sezon sonunda Süper Lig biletini kapabilmek için özverili bir şekilde yoğun çalışma temposuna ayak uydurmalarını istediği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.