Hava Durumu

Bizim için tecrübe oldu

Zaferspor Kulüp Müdürü ve Altyapı Sorumlusu Ayhan Yılmaz, Bölgesel Amatör Lig'de bu sezonun kendileri için çok iyi bir tecrübe olduğunu ve önümüzdeki sezon zirveye oynayan bir Zaferspor için çalışmalara şimdiden başladıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2018 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2018 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bizim için tecrübe oldu

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

"DERSLER ÇIKARDIK "

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele eden Bursa temsilcisi Zaferspor'da, kulüp müdürü ve geçtiğimiz günlerde altyapı sorumlusu görevine getirilen Ayhan Yılmaz, Bursa Hakimiyet gazetesine değerlendirmelerde bulundu. Sezon içerisinde çok şanssız maçlar yaşadıklarını, ancak bu sezonun kendileri için iyi bir tecrübe olduğunu belirten Yılmaz, "Sezon başı itibariyle hedefimiz zirveye oynamaktı ancak bu lig zor bir lig. Bu sezondan çıkardığımız dersler var. Başımıza gelen her şanssızlığa tecrübe gözüyle bakıyoruz" dedi.

"BAZILARI MAÇ SEÇTİ"

Yönetim olarak oyunculara bütün olanakları sağladıklarını ve ellerinden geleni yaptıkları söyleyen Yılmaz, bazı oyuncuların maç seçtiğini ve bu tip oyuncularla yollarını ayırdıklarını söyledi. Yılmaz, "Bölgesel Amatör Lig'de oynadığınız her maçı ciddiye almanız lazım ama bu sezon bazı maçlarda böyle düşünmeyen arkadaşlarımız oldu. Dediğim gibi bu sezondan dersler çıkardık ve şimdiden önümüzdeki sezon bu sıkıntıları yaşamamak için çalışmalarımıza hız verdik. Ayrıca ilerleyen dönemlerde altyapımızda da önemli projelerimiz olacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.