Hava Durumu

BKM Kitap'tan 'askıda kitap' uygulaması

BKM KİTAP Yönetim Kurulu Başkanı Kutbettin Bingölbali, 'Askıda Kitap' uygulamasını hayata geçirdiklerini belirterek, "Okuma oranının artışı en büyük isteğimiz. Bu çerçevede okumak isteyip de kitaba ulaşamayan herkes için askıda kitap uygulamasını başlattık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2020 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2020 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BKM Kitap'tan 'askıda kitap' uygulaması

Gıda ve giyimde görmeye alıştığımız bir sosyal sorumluluk projesi, bu kez de kitap ile hayata geçti. BKM Kitap, askıda kitap uygulaması ile okumak isteyip de ulaşamayan kişileri kitapla buluşturmak için yeni bir proje hayata geçirdi. Firmanın tüm şubelerinde bulunan askıda kitap uygulaması sayesinde isteyen vatandaşlar, satın aldıkları kitabı askıya bırakabiliyor. İhtiyaç sahibi kişiler de mağazalardan ücretsiz şekilde askıda birikenlerden kitap alabiliyor.

"EKMEK NASIL İHTYAÇ İSE BİLGİ DE ÖYLEDİR"

Projenin sosyal sorumluluk bilinciyle yapıldığını belirten BKM Kitap Yönetim Kurulu Başkanı Kutbettin Bingölbali, "Okuma oranının artışı en büyük isteğimiz. Bu çerçevede okumak isteyip kitaba ulaşamayan herkes için askıda kitap uygulamasını başlattık. Kitaba ihtiyaç duyanlar mağazalarımıza gelip ücretsiz şekilde askıdan kitap alabilecekleri gibi, müşterilerimiz de askıya kitap bırakabiliyor. Askıda biriken kitaplarımız ise köy okullarına ulaştırılıyor. Ekmek nasıl bir ihtiyaç ise bilgi ve kitap da en temel ihtiyaçlardan. Biz de bu yaklaşımla maddi imkansızlıkla kitaba ulaşamayan bir kişi bile kalmayana dek tüm çabamızı göstereceğiz" şeklinde ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.