Hava Durumu

Bodrum Cup sona erdi

Muğla’nın Bodrum ilçe Belediyesi’nin katkıları ile Era Bodrum Yat Kulübü tarafından düzenlenen 24. Bodrum Kupası Uluslararası Yelkenli Ahşap Yat Yarışı’nın sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2012 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2012 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bodrum Cup sona erdi

Hadigari Bar’da düzenelen törenle 24. Bodrum Cup sona erdi. Kapanış ve ödül törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Kos Belediye Başkanı Teodosi Nikidara, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ali Galip Güven, Bodrum Belediye Meclis Üyesi Halit Özkaplan, F. İncilay Sever, Cevat Soysal, Hüseyin Yıldızhan, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Kos Marina Başkanı Mihalis Pastrikos, Kos Belediyesi Kültür, Spor ve Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sakis Barahano ve 24. Bodrum Cup’ın yarışmacıları katıldı. Murat Can Canbay’ın sunduğu gece Kos Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterileri ile başladı.

Daha sonra 5 gün süren yarışlar sonunda dereceye giren teknelere ödülleri verildi. Bodrum Cup Traditional Genel Klasman birincisi “VALS” ödülünü Gündüz Nalbantoğlu’ndan alırken Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan da ekibe Traditional C kategorisinde birincilik ödülü verdi. Handicap uygulanmış sonuçlarına göre bu yılın birincisi “COCOTTE” ödülünü Aykut Uzunşimşek’ten alırken,Traditional C kategorisinde ikinci olması sebebiyle de Quantum saat sahibi oldu. Bodrum Cup Mega A kategorisinde birinci olan “DAİMA” ödülünü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’dan aldı. Tüm yatlar arasında birinci “Uzma” ödülünü Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’dan alırken aynı zamanda Bodrum Belediye Kupası’nın da sahibi oldu. Bodrum Kupası Regatta Bayrağı 2009-2011-2012 yıllarında üç kez kazanan “DAİMA” ömür boyu bu bayrağın sahibi oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.