Hava Durumu

Boğaziçi Üniversitesi'nde bıçaklı saldırgan dehşeti

Boğaziçi Üniversitesi bu sabah saat 06:00 sularında Güney Kampus 1. Kız Yurdu'na bir saldırganın girerek bir kız öğrenciyi yaraladığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2015 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2015 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Boğaziçi Üniversitesi'nde bıçaklı saldırgan dehşeti
İşte üniversitenin açıklaması: 08 Ağustos 2015, Cumartesi günü saat 06:00 sularında Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampus 1. Kız Yurdu'na kimliği henüz bilinmeyen ancak eşgali güvenlik kameralarıyla teşhis edilen bir şahıs yangın merdivenini kullanıp pencereyi zorlayarak girmiş ve yurtta kalan öğrencilerimize saldırı girişiminde bulunmuştur. Alarmın devreye girmesi üzerine güvenlik görevlimiz duruma derhal müdahale etmiştir, ancak maalesef bu esnada saldırgan bir öğrencimizi elinden hafif şekilde yaralamıştır. 


Saldırının gerçekleştiği Güney Kampus 1. Kız Yurdu 


RESMİ SORUŞTURMA BAŞLADI

Yaralı öğrencimiz, tedavisi hastanede ayakta görülmesinin ardından Emniyet birimlerine konuyla ilgili ifade vermiştir. Üniversitenin davet ettiği güvenlik mensupları olay mahallinde tespitlerini yaparak resmi soruşturmayı başlatmıştır. Üniversite olarak son derece üzüntü duyduğumuz bu olaydan ötürü başta yaralanan öğrencimize ve tüm yurt sakini öğrencilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletirken; yurtlarımız ve kampus alanına girişle ilgili genişletilmiş güvenlik önlemlerinin mevcut olduğunu belirtmek isteriz. Tüm ilgili birimlerle incelemeye alınan vaka konusunda detaylı bilgi ayrıca paylaşılacaktır.

Söz konusu saldırı Twitter'da da tepkilere neden oldu.

İşte o tepkilerden bazıları:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.