Hava Durumu

Boğazına bıçak dayadığı kızı kaçırmaya çalıştı, polisler peşine düştü

Sultangazi'de iddiaya göre yolda yürüyen genç kızın önünü kesen bir kişi, boğazına bıçak dayayarak kaçırmaya çalıştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar genç kızın yardımına koştu. Saldırgan olay yerinden kaçarken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2021 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2021 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Boğazına bıçak dayadığı kızı kaçırmaya çalıştı, polisler peşine düştü

Geçtiğimiz hafta Cebeci Mahallesi'nde evden çıkarak alışveriş yapmak için markete gittiği öğrenilen 15 yaşındaki genç kızın, caddede yürüdüğü sırada önü bir kişi tarafından kesildi.

VATANDAŞLAR YETİŞTİ

İddiaya göre, elindeki bıçağı genç kızın boğazına dayayan kişi, genç kızı kaçırmaya çalıştı. Çevredeki vatandaşlar durumu fark ederek, genç kızın yardımına koştu. Bunun üzerine saldırgan, olay yerinden koşarak kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Durumdan haberdar olan genç kızın annesi de küçük çocuğunu da yanına alarak, olay yerine geldi.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Büyük bir korku yaşadığı görülen genç kız, yabancı uyruklu bir kişinin boğazına bıçak dayayarak kendisini kaçırmaya çalıştığını söyledi. Saldırgandan şikayetçi olan genç kız ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.