Hava Durumu

Boşanmak isteyen eşine falçatalı dehşeti yaşattı!

Kocaeli'de yaşayan Ukrayna uyruklu Anna Butim, boşanmak istediği eşi Mesut Ö'nün falçatalı saldırısına uğradı. Yüzü parçalanan Butim, açılan derin yaraları sosyal medyadan paylaşarak yardım istedi. Ukraynalı genç kadının yüzünün paramparça edildiğini tüm çıplaklığıyla ortaya koyan görüntüler herkesi şoke etti. Öte yandan şüphelinin tutuklandığı öğrenildi. Eşinin sosyal medya paylaşımından bir AVM'de olduğunu tespit eden zanlının intihara teşebbüs ve tehdit suçundan da kaydı olduğu ortaya çıktı. Olayın ardından korku yaşadığını ifade eden Butim, "Benim saçımı tuttu, yüzümü kesti. Beni öldürmek istedi. Boynuma girmedi" dedi. Öte yandan korkunç olayla ilgili Emniyet'ten de açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2021 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2021 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Boşanmak isteyen eşine falçatalı dehşeti yaşattı!

Bakırköy'de boşanma aşamasında olduğu eşinin yüzünü falçatayla yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

TUTUKLANDI

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 15 Ocak'ta saat 12.50 sıralarında bir alışveriş merkezinde Ukrayna uyruklu Anna B'nin boşanma aşamasındaki eşi Mesut Öztürkmen tarafından yüzünden falçatayla yaralanmasına ilişkin çalışma başlattı.

Polis, yaptığı çalışmanın ardından şüpheli Mesut Öztürkmen'i yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli Mesut Öztürkmen polise verdiği ifadesinde, Anna B. ile boşanma aşamasında olduğunu, 5 aydır kendisini görmediğini, sosyal medya üzerinden takip ettiği baldızının bir alışveriş merkezinde olduklarını bildiren paylaşım yapması üzerine olay yerine gittiğini anlattı. Mesut Öztürkmen, eşinin yanındaki bir erkekle samimi olduğunu gördüğünü iddia ederek, bunun üzerine kendisine hakim olamayıp yanındaki falçatayla olayı gerçekleştirdiğini kaydetti.

Şüphelinin emniyette intihara teşebbüs ve tehdit suçundan suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

ŞOKE EDEN FOTOĞRAFLAR

Sabah Gazetesi'nden Hanife Akliman'ın haberine göre, Kocaeli'de ikamet eden ve kocası Mesut Ö. tarafından acımasızca bu hale getirilen Ukrayna uyruklu Anna Butim'in yüzünün aldığı hal ve saldırıya ilişkin detaylar;

YÜZÜ FELÇLİ KALACAK

Hakkında uzaklaştırma kararı olan Öztürkmen, Butim'e Florya'da bulunan bir alışveriş merkezinde saldırdı. Sosyal medyadan sesini duyurmaya çalışan kadın kendisinin hâlen ölümle tehdit edildiğini kaydetti. Butim yüzünün felçli kalacağını belirtti.

"BU ALÇAK TUTUKLANSIN"

Butim'in İstanbul Emniyeti ve Kocaeli Emniyeti'ni etiketlediği mesajına sosyal medya kullanıcılarından destek yağdı. Kullanıcılar Butim'in, Mesut Ö'nün 4. eşi olduğunu iddia ederken vahşetin failinin tutuklanması çağrısında bulundular. Tepkiler ise kısa sürede çığ gibi arttı.

MAĞDUR KADINA TWİTTER DARBESİ!

Öte yandan Butim'in falçatalı saldırı sonucu ağır yara alan yüzünün fotoğraflarını paylaşması nedeniyle Twitter Anna'nın hesabını da askıya aldı.

VAHŞETİN SORUMLUSU NEREDE?

Vahşi saldırının faili olduğu iddia edilen Mesut Ö.'nün nerede olduğuna ilişkin henüz bir bilgi yer almazken Anna'nın hastanede çekilmiş fotoğraflarındaki detay dikkatlerden kaçmadı.

UKRAYNALI AMA AYYILDIZLI HIZMASINI ÇIKARTTIRMADI!

Türkiye'de yaşayan, Türkiye'de evlenen ve başına acımasız bir şahıs tarafından bu saldırı gelen Anna'nın yaralı fotoğraflarında hızmasındaki ay yıldız da dikkat çekti. Anna'nın kendisini bu hale getiren Mesut Ö'den şikayetçi olduğu ve halen tehditler aldığı da attığı tweetlerde dikkat çeken bir başka ayrıntı oldu.

"ALLAH'IM NE OLUR BENİ KORU"

Saldırıya uğradığını belirten Anna Butim attığı tweette şu ifadelere yer verdi: "Boşanmak istediğim ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan adam tarafından falçata ile saldırıya uğradım. Yüzüm felçli kalacak ve beni hala öldürmekle tehdit ediyor. Allah'ım lütfen beni koru"

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Ukraynalı Anna B'Ye eski eşi tarafından yapılan bu saldırı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Mesut Öztürkmen'in tutuklanmasını isteyenlerin açtığı başlık kısa sürede Twitter'da gündemin birinci sırasına oturdu.

O ANLARI ANLATTI

Ukraynalı Anna Butim (28), 15 Ocak günü Bakırköy'de bir alışveriş merkezinde boşanma sürecinde olduğu eşi tarafından kıskançlık nedeniyle falçatalı saldırıya uğradı. Talihsiz kadın, yüzüne aldığı darbeler sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucu şüpheli Mesut Ö. yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli polise verdiği ifadesinde, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım üzerine olay yerine gittiğini anlattı. Mesut Ö., eşinin yanında bulunan bir erkekle samimi olduğunu gördüğünü iddia ederek, olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Şüphelinin ayrıca intihara teşebbüs ve tehdit suçundan da kaydı olduğu ortaya çıktı. Mesut Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adil makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"İKİ GÜN AVM'DE BEKLEDİ"

Yüzünde derin yaralar bulunan talihsiz kadın ise o anları anlattı. Anna Butim, "Eski kocam yaptı. Ben boşanmak için dava açtım. O beni tehdit etti. Beni öldüreceğini söyledi. O benim adresimi bilmiyordu. Kız kardeşim benimle görüşmek için geldi. Instagram'a fotoğraf attık. Işık vardı sadece. Nerede olduğumuzu yazmadık. Instagram'dan gördü. İki gün AVM'de bekledi. Biz oraya geri gittik. Orada oturduk" diye konuştu.

"BENİM SAÇIMI TUTTU, YÜZÜMÜ KESTİ"

Çok korktuğunu ifade eden Butim, "Denize doğru bakıyorduk. Arkamızda da çok insan vardı. O arkadan koşa koşa geldi. Benim saçımı tuttu, yüzümü kesti. Beni öldürmek istedi. Boynuma girmedi. Benim kız kardeşimle tuttuk. Güvenlik tuttu. Benim yanıma daha gelmesin. Hapse kapatılmasını çok istiyorum. Çünkü çok korkuyorum" dedi.

EMNİYETTEN FALÇATALI SALDIRIYA UĞRAYAN KADINLA İLGİLİ AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, boşanmak istediği eşine falçatalı saldırıda bulunan şahsın yakalanarak tutuklandığını açıkladı.

Sosyal medyada Anna Butım ismini kullanan kadın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrılmak istediği eşi tarafından falçatalı saldırıya uğradığını iddia etti. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşinin Bakirköy'de bir alışveriş merkezinde kendisine falçata ile saldırdığını kaydeden kadın, yüzünün parçalanmış halini sosyal medyadan paylaştı. Saldırıya uğrayan kadın yüzünün felç kaldığının belirtirken, Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili bir açıklama yaptı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "15.01.2021 günü saat 12.50 sıralarında ilimiz Bakırköy ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana gelen ve 17.01.2021 günü bazı basın yayın kuruluşları ile sosyal medya hesaplarında paylaşılan, Ukrayna uyruklu H.B. isimli kadın şahsın boşanma aşamasındaki eşi tarafından kesici aletle saldırıya uğraması olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda bahse konu olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Mesut Öztürkmen isimli şahıs olay sonrası suçüstü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yapılan araştırmalarda olayın kıskançlık nedeniyle meydana geldiği belirlenmiştir. Konu ile ilgili yakalanan ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan adli makamlara sevk edilen şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.