Hava Durumu

BOSİAD'ın kralı Beyçelik

BOSİAD tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve geleneksel hale gelen OSB Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nın finalinde Rudolf Duraner'i Zeki'nin tek golüyle mağlup eden Beyçelik Gestamp şampiyonluk sevinci yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 07:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 07:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BOSİAD'ın kralı Beyçelik

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği tarafından (BOSİAD) bu yıl 13'üncüsü düzenlenen OSB Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda şampiyon Beyçelik Gestamp oldu. 15 Nisan'da başlayan turnuvada 38 takım 7 grupta finale yükselebilmek için kıyasıya mücadele etti. Ali Osman Sönmez Spor Tesisleri Halı Sahası'nda Beyçelik Gestamp ile Rudolf Duraner arasında oynanan final karşılaşması AS TV ekranlarından da canlı olarak yayınlandı. Rakibini Zeki'nin 15. dakikada kaydettiği golle 1-0 yenen Beyçelik Gestamp şampiyonluğun sahibi oldu. Rudolf Duraner turnuvayı ikinci olarak tamamlarken, Bursagaz'ı penaltılar sonunda 9-8 deviren Çelikform Gestamp üçüncü sırada yer aldı.

'BİR MARKA OLDU'

Turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayrak ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Komitesi Tertip Komitesi Başkanı Tanver Emre Yılmaz tarafından verildi. Turnuvanın BOSİAD'ın hayata geçirdiği en önemli sosyal faaliyetlerden biri olduğunu vurgulayan Tanver Emre Yılmaz, "Bizler, firmalar arasında dostlukları pekiştirmek ve yeni dostluklar kurulmasına vesile olmak amacıyla bu yola çıktık. Geçen süre içerisinde de turnuvamıza olan ilgi bu amacımıza ulaştığımızı gösteriyor. BOSİAD Futbol Turnuvası artık bir marka oldu. 'Yolun centilmenlik, hedefin kupa olsun' sloganımıza uygun olarak sahada rekabet, dışarıda dostluğun en güzel örneklerini turnuvamızda görüyoruz" dedi.

Turnuvanın ikincisi: Rudolf Duraner

Turnuvanın üçüncüsü: Çelikform

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.