Hava Durumu

''Böyle bir takımda oynamamıştım''

Bolu kampında Sönmez Medya'nın sorularını yanıtlayan Emirhan Aydoğan takım içindeki birlikteliğe işaret etti. Emirhan, "Daha önce bu kadar birlik beraberlik içerisinde olan bir takımda oynamamıştım." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2020 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2020 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Böyle bir takımda oynamamıştım''

HABER/TOLGA ÖZTAŞ

Bursasporlu Emirhan Aydoğan Bolu kampında Sönmez Medya'ya özel açıklamalarda bulundu. Kampın Bursaspor açısından olumlu geçtiğini belirten Emirhan Aydoğan, "Lige iyi başladığımızı düşünüyorum. Potansiyelimizi gösterdiğimiz çok dakikalar oldu. Ama gösteremediğimiz anları daha da pekiştirmek için daha çok vakit geçirmemiz gerekiyor. Hocamız da bunun farkında o yüzden kamp yapma kararı verdi. Eksiklerimizi geliştirip Balıkesir maçıyla ivme yakalamak istiyoruz." dedi. Takım içinde iyi bir ortam yakalandığının altını çizen Emirhan, "İçerideki ortamın çok iyi olduğunu düşünüyorum. Daha önce bu kadar birlik beraberlik içerisinde olan bir takımda oynamamıştım. Gençlerin masumiyeti, çok çalışması ve büyüklerin bize iyi yaklaşması çok güzel bir ortam sağlıyor." diye konuştu.

HOCAMIN VERDİĞİ GÖREV ÖNEMLİ

Teknik direktör Mustafa Er'in takıma geç katıldığını belirten Emirhan Aydoğan, "Hocamız sezon başından itibaren değil, sezon tam başlamadan önce geldi ve bazı şeylerin oturması için süreç gerekiyor. Şimdi yavaş yavaş oturduğunu görüyorum. Taraftarımız da Balıkesirspor maçında görecek." ifadelerini kullandı. Solbekte oynamasıyla ilgili gelen soruya tecrübeli futbolcu, "Ben bir futbolcuyum. Hocam nerede görev verirse elimden geleni yapmakla mükellefim. Sol bek mevkisine yabancı değilim ama asıl oynamak istediğim, kendimi gösterebileceğim mevki orta saha. Ama hocamın orada bana verdiği görevde de kendimi rahat hissediyorum. Daha fazla geliştiğimi söyleyebilirim. Ama elbette, hocam nerede görev verirse onu en iyi şekilde yapmak için gayret göstereceğim." dedi.

''ÖZE DÖNÜŞ HAYALİ GERÇEKLEŞİR''

"Potansiyel olarak bence çok iyiyiz ama sahaya biraz daha fazla yansıtmamız gerekiyor. Skoru almamız iyi şeyler yapabileceğimizin işareti. Şu anki amacımız bu dakikaların süresini artırmak. Ondan sonra zaten herkesin hayalini kurduğu öze dönüş süreci daha da sancısız olacak diye düşünüyorum."

''5 SENE SONRA FARKLI OLACAK''

"Bu işe saha dışında da çok mesai harcıyorum. Şu an için hedefim Bursaspor'la başarılı olmak ondan sonra kendi potansiyelimin üzerine ne kadar çok çıkabilirsem oraya çıkmayı hedefliyorum. Bunun için şu an yol haritamın iyi olduğunu düşünüyorum. 5 sene sonra çok daha farklı bir Emirhan göreceğim."

''RAKİPTEN ÇOK KENDİMİZE BAKMALIYIZ''

"Fikstür yoğun, kendimize daha çok dikkat etmemiz gerekiyor. Rakiplerden çok kendimize baktığımızda performansımızı artırdığımızda iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Pekiştirmemiz gereken bir oyun vardı. Bunu da kamp vesilesi ile yapacağız taraftarımıza da milli maç arasından sonra daha iyi bir Bursaspor izlettireceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.